Raati oli valinnassaan täysin yksimielinen, kertoo sen puheenjohtaja Timo Palonen.

Laulaja Nina Åkerman on valittu Vuoden 2018 Ilopilleriksi!

Terveyteen ja itsehoitoon erikoistunut hyvinvointisivusto Terveyden Asialla jakaa tunnustuksen kerran vuodessa. Edellisen kerran Vuoden Ilopilleri -tittelin voitti K-kauppias Sampo Kaulanen, joka on tunnettu myöhemmin myös Selviytyjät-sarjan voitosta.

Tunnustuksen myöntäneessä raadissa olivat mukana verkkomedian toimituksen edustajina Timo Palonen, Sege Myllymäki, Annukka Anttila, Pia Virtanen sekä Timo Järvinen.

Raadin perustelut lyhykäisyydessään kuuluvat seuraavasti:

Laulaja Nina Åkerman on osoittanut sen, että tähti voi olla yleisölleen läsnä ja läheinen. Hän pitää yhteyttä faniensa kanssa, ja hänen päivityksensä sosiaalisessa mediassa suorastaan hyökyvät aurinkoa, positiivisuutta ja hyvää mieltä. Tämä nainen on pudonnut lapsena positiivisuuspataan, ja se näkyy kaikessa mihin hän tarttuu. Toissavuonna tangofinaalissa kakkoseksi tullut nainen omaa elämänkokemusta ja nuorekasta heittäytymistä ja tämä kaikki välittyy kuulijoille ja hänen seuraajilleen. Toivottavasti Suomi saa tänä kesänä näyttävän, taitavan ja sosiaalisesti lahjakkaan tangokuningattaren Ninasta.

Onnittelut Ninalle!

Jaa tämä juttu ystävällesi.

Ninan positiivisuusvinkit voit lukea TÄÄLTÄ