Laulaja Nina Åkermanin terveysvinkit rakentuvat sisäisen hyvinvoinnin perustalle.

 

*   *   *

1. Aloita joka aamu katsomalla peiliin ja toteamalla: Tästä tulee ihan mahtava päivä, ja usko mitä se tyyppi siellä peilissä sanoi.

2. Manifestoi eli aseta päämäärä ja elä kuin se olisi jo sinulla. Vetovoiman laki. Mitä sallivampia, avoimempia ja luottavaisempia olemme, sitä helpommin sallimme unelmiemme tulevan luoksemme. “Olen valmiina unelmilleni, ne voi tuoda luokseni.” Ja kun näemme koko totuuteen aiheen osalta (eli emme suhtaudu pelon kautta), silloin tuo tie unelmaa kohti on paljon selkeämpi ja valoisampi.

3. Hankkiudu eroon kaikesta mikä saa sinussa aikaan negatiivisuutta. Se voi olla vaikka työ, joka ei tuota onnellisuutta tai parisuhde, ihmissuhde, joka pumppaa sinulta kaiken energian ja olet vain itse se antava osapuoli etkä saa mitään takaisin. Vinkki: Hanki koira tai kissa (aina onnellisia kun tavataan).

4. Elä tässä hetkessä. Ympärillä on paljon pieniä/isoja asioita, joita ei huomaa jos elää tulevassa tai menneessä ajatellen ”miksi minulla ei ole tai ei ollut sitä tai tätä.” Kuluttavaa! Helposti jää negatiivisuuden kehään. Irtipäästö onkin se vaikein, mutta onneksi siihen voi saada myös apua, etkä ole yksin. Päämäärä, mutta päivä kerrallaan.

5. Liiku luonnossa. Sillä on uskomattoman voimaannuttava vaikutus.

6. Syö mahdollisimman luonnonmukaisesti. Kaikki keinotekoinen tuhoaa elimistön ja vie energiat. Juo vettä janojuomana.

7. Muista, että kukaan meistä ei ole täydellinen.

ILMOITUS
Uutta! Mielipiteesi on tärkeä. Ryhdy vastaamaan yritysgallupeihin, kerro mielipiteesi ja tienaa palkintoja!