01.01.2023SELVIYTYMISTARINA Jamee Valet -niminen 25-vuotias nainen Yhdysvaltain Oregonista todistaa, että heroiiniriippuvuudesta on mahdollisuus päästä irti. Hän jakoi maailmalle ennen-jälkeen -kuvat itsestään.

Kerrankin nähdään kuvia, jotka ovat päinvastoin kuin yleensä. Huumausaineiden käyttäjistä on totuttu näkemään kuvia, joissa ensin henkilö on normaali, oma itsensä. Sitten nähdään kammottava kuva siitä mitä huumausaineet saivat aikaan.

Nyt nähdään kuva naisesta, joka on heroiiniriippuvuuden runtelema. Ja sen jälkeen kuva siitä, että kaikesta voi selvitä.

Kuvilla on eroa vain kaksi vuotta. Uusin kuva on otettu opintojen päättämisen jälkeen.

Nainen varoittelee legendaarisesta porttiteoriasta. Hän alkoi polttaa kannabista 13-vuotiaana, ja siitä asiat veivät aina pahempaan. Huume-elämä oli raskasta, jopa kaksi miestä saattoi raiskata hänet yhden yön aikana. Tämä tapahtui 17-vuotiaana. Metamfetamiini ja heroiini toivat lohdun ja unohduksen.

Hän ajautui myös rikollisuuden maailmaan ja mikään ei ollut pyhää: hän varasti myös isoäidiltään. Päihdekuntoutus toi hänen elämäänsä paitsi raittiuden myös parisuhteen.

Nyt kaikki on toisin. Jamee aikoo yliopistoon.

Katso kuvat alta:

Juttu on julkaistu aiemmin viime vuonna.