MIELENTERVEYS 14.09.2021 Televisiotoimittajana tutuksi tullut Sanna Kiiski on kertonut julkisuudessa aiemminkin mielenterveysongelmistaan. Hän on avautunut esimerkiksi vaikeasta masennuksestaan ja syömishäiriöstään.

Nyt Kiiski kertoo avoimesti Seiskalle olevansa paraikaa psykiatrisessa sairaalahoidossa. Hoitoa on jatkunut jo kuukauden.

– Salailu ei enää auta. Avoimuus ja oikea lääkitys johtavat terveemmälle tielle. Olen taistellut itsetuhoisten ajatusten ja erilaisten addiktioiden kanssa jo nuoruudesta asti, Kiiski painottaa lehdelle.

-Olen tällä hetkellä psykiatrisessa hoidossa avo-osastolla. Minulle puhkesi elokuun alussa ensimmäistä kertaa elämässäni maniavaihe, Sanna Kiiski paljastaa Seiskalle.

Hänellä on diagnosoitu kaksisuuntainen mielialahäiriö.

Kiiski kertoo keskustelleensa asian julkituomisesta myös hoitajansa kanssa.

– Pyydän anteeksi kaikilta, jotka ovat kärsineet toimieni takia ja pyrin parhaani mukaan korjaamaan asioita, kun olen paremmassa kunnossa, Kiiski sanoo julkisuuteen.

Mielen sairauksiin liittyy vieläkin stigmaa. Julkisuudenhenkilöiden ulostulot omien asioidensa kanssa toivottavasti vähentävät asiaan liittyviä tabuja tulevaisuudessa.