Monista eri tv-produktioista tuttu Antti Kurhinen ajaa päätyökseen taksia omassa liikennöintiyrityksessään. Nyt hän kertoo sosiaalisessa mediassa kuljettaneensa asiakkaita Helsingissä, Itäkeskuksessa.

-Huomasin toisella puolella tietä tytön istuvan sikiöasennossa asvaltilla. Jätettyäni asiakkaat käännyin takaisin ja huomasin, että monia taksiautoja ajaa ohi, eikä kukaan pysähdy tytön kohdalla kysymään mikä hätänä. Ajoin tytön eteen ja kysyin mikä hätänä, tarvitko apua? Tyttö nosti päätä ja itkien hysteerisesti selitti miten paskaa elämä on, kaikki huonosti, ei ole rahaa millä päästä kotiin Espooseen ja hän ei halua elää enää, Antti kirjoittaa sosiaalisessa mediassa.

Antti teki päätöksen viedä tyttö ilmaiseksi kotiin. Hän toteaa, ettei ole koskaan nähnyt niin kiitollista ihmistä. Tyttö kutsui Anttia pelastavaksi enkeliksi.

-Matkan aikana selvisi, kun tivasin mikä hänellä on hätänä elämässä, että mies oli jättänyt hänet, duuni mennyt alta ja ei ollut rahaa maksaa laskuja. Itsemurha-ajatukset pyörivät päässä, Antti kertoo.

Mies päätti pitää neidolle ”omanlaisensa saarnan.”

-Sain hänet suostuteltua hakemaan ammattiapua vaikka avustuksellani. Ja uskomaan että elämässä on todella paljon hyvää, jonka takia kannattaa elää.

Antti summaa kokemustaan toteamalla, että auttamisesta jäi itsellekin todella hyvä mieli, varsinkin näin joulun alla. Hän rohkaisee muitakin pitämään läheisistään ja niistä tuntemattomimmistakin kanssakulkijoista huolta.