Riikka-niminen nainen avautuu sinänsä vakavasta aiheesta sosiaalisen median Ei menny niinku Strömsössä -nimisessä keskusteluryhmässä. Riikan tarina on saanut paljon tykkäyksiä, sillä sillä on kaikesta huolimatta onnellinen loppu.

– Säärikarvoja ajellessani huomasin, että jalkaani oli ilmestynyt uusi luomi, Riikka alustaa ryhmässä ja jatkaa:

-(Se oli) väriltään hyvin tumma, hieman koholla ja kokoakin oli ison nuppineulan pään verran. Koska luomi oli ilmestynyt nopeasti, niin totta kai iski pieni paniikki päälle, että mikähän tämä on.

Riikka olisi lähtenyt lääkäriin hyvinkin pian, mutta sattui olemaan jo myöhä. Hän päätti etsiä tietoa netistä.

– Siinä illan aikana ehdin etsimään paljon tietoa luomista ja niiden muutoksista, ihosyövästä ja kaikesta siihen liittyvästä. Useaan kertaan tutkin ja suurensin ottamaani valokuvaa.

Illan päätteeksi Riikka meni saunaan, jossa hän alkoi painella ihoa luomen ympärillä. Hän painoi myös itse luomea.

– Hupsista, yhtäkkiä luomi oli kiinni sormenpäässä. Apua, se lähti irti, tuleeko paljon verta, pitääkö lähteä päivystykseen? nainen kirjoittaa pähkäilleensä.

Mitään ei kuitenkaan tapahtunut.

Riikka päätti perehtyä mystiseen luomeensa, joka irtosi aiheuttamatta verenvuotoa. Selvisi, että kyseessä oli tiukasti ihoon tarttunut musta nukkapallero.

Syöpä ei ole leikin asia, mutta kieltämättä Riikkaa nauratti se, että hän oli mennyt näin yksinkertaisessa asiassa lankaan.

Cura of Sweden tarjoaa Terveyden asialla -lukijoille -25% edun painopeitoista koodilla terveydenasialla25 verkkokaupassaan 
www.curaofsweden.com/fi. Syötä koodi maksuvaiheessa ja järjestelmä laskee sinulle alennetun hinnan – Koska uni on terveyttä.