Urheilutoimittaja ja Tangomarkkinat-juontaja Kaj Kunnas sai pari vuotta sitten aamutoimien yhteydessä aivoinfarktin. Nyt 55-vuotias mies on kertonut asiasta viihdelehti Hymyn haastattelussa.

-Olin juuri pessyt hampaani. Piti laittaa deodoranttia kainaloihin. Kun sitten yritin laittaa purkkia hyllyyn, totesin ettei onnistukaan. Toisella kädellä sitten autoin, mies selvittää painetussa lehdessä.

-Ihmettelin että mikäs nyt. Istahdin vessan pöntölle. Sitten tunsin että olisi kaadettu siirappia aivoista. Katsoin peiliin ja huomasin että toinen poski roikkuu.

Kuusi miljoonaa aivosolua tuhoutui minuutissa. Jälkikäteen Kaj Kunnakselle kerrottiin, että jos neljä tuntia tulee täyteen, liuotushoitoa ei enää anneta.

Kaj kiittelee onneaan: ettei infarkti iskenyt yöllä. Nukkuessa.

Mies selvisi ja kertoo asiasta Hymyn haastattelussa. Hän toteaa tehneensä sairauden jälkeen radikaaleja tekoja. Hän irtisanoutui töistään ja jäi vapaaksi selostajaksi. Enää hän ei halua tehdä töitä yötä päivää. Myös vaimon sairastuminen syöpään vaikutti.

-Tämä on vähän rajusti sanottu, mutta melkein koen, että aivoinfarkti paransi elämänlaatuani.

Puhekyky ei mennyt ja hän ajattelee, että tehdäänpäs niitä asioita nyt eikä vasta eläkkeellä. Koskaan kun ei tiedä, että ehtiikö niitä eläkepäiviä edes näkemään, Kunnas kertoo Hymyn painetun lehden todella mielenkiintoisessa jutussa.

vedenpuhdistus