Terveyden Asialla -verkkosivusto on valinnut Vuoden parhaaksi Facebook-ryhmäksi jo peräti yli 74 000 suomalaisen Kotiruokaryhmän. Perustelut tulevat tässä:

-Kotiruokaryhmä on onnistunut kokoamaan huiman määrän suomalaisia ruoanlaitosta innostuneita ihmisiä yhteen tervehenkiseen yhteisöön, jolla on lämmin tarkoitus. Kotiruokaryhmässä jaetaan oikeasti omia vinkkejä ja ohjeita maistuvan kotiruoan valmistamiseen. Teolliset valmistajat on pyritty sulkemaan pois aiheista, kertoo raadin puheenjohtajana toiminut toimittaja Annukka Anttila.

Mikäs voisikaan olla parempi harrastus kuin puhua hyvästä ja maittavasta kotiruoasta ja kehittää keskustelua sen ympärille.

-Kotiruoka on meitä arjessa ja elämässä kiinni pitävä asia, jolla on paljon myönteisiä sidosvaikutuksia. Kotiruoka saa meidät arvostamaan yhdessä tekemistä ja yhdessä olemista, kokoontumaan yhteen niin arkena kuin juhlana. Kotiruoan tekemään oppiminen antaa meille valmiudet pärjätä myös maailman tuiskuissa sitten, kun on aika lentää pesästä. Kotiruoka, siihen vain kulminoituu niin paljon hyvää ja yhteisöllisyyttä, että sitä pitää kumartaa ja arvostaa, Annukka Anttila toteaa.

Raatiin kuuluivat Anttilan lisäksi myös Sege Myllymäki ja Timo Palonen.

Onnea Kotiruokaryhmä!