Terveyskylpylän tarjoama uusi hoito-ohjelma tuskin suoralta kädeltä vakuuttaa terveysalan asiantuntijoita. Britannian Manchesterissa sijaitsevassa terveyskylpylässä on otettu käyttöön uudenlainen intiimi hoitosarja. Ideana on tarjota niin kutsuttua sukupuolielinten jäädytyshoitoa molemmille sukupuolille. Hoidossa käytetään apuna nestemäistä typpeä, joka saa ihon jäähtymään äkkiä.

Hoitoa perustellaan sillä, että jäähdytyksessä verenkierto nopeutuu, myös kehon endorfiinitasot nousevat. Hoito kestää puoli tuntia ja se maksaa 50 puntaa. Terveyskylpylän mukaan käsittely saa genitaalit myös näyttämään paremmilta ja suorastaan nuorekkaammilta.

Aiheesta kirjoittaa brittilehti Daily Star, joka ei ole haastatellut aiheesta terveysalan asiantuntijoita.  Nestemäinen typpi on hajutonta, väritöntä ja erittäin kylmää. Suora kosketus ainakin täysipitoiseen nestemäiseen typpeen tai altistuminen kylmille typpihöyryille aiheuttaa helposti paleltumavamman iholla ja silmissä. Silmien paleltumavamma taas voi johtaa pysyvään vaurioon tai sokeutumiseen.