Kondomivalmistaja Durexin teettämän tutkimuksen mukaan suomalaiset harrastavat seksiä useammin kuin ruotsalaiset. Tästä huolimatta moni suomalainen ei ole tyytyväinen harrastamansa seksin määrään.

Tänä syksynä Durex ja kampanjan keulakuva, laulaja Zara Larsson kannustavat suomalaisia harrastamaan seksiä enemmän ja turvallisemmin.

Suomalaiset harrastavat seksiä keskimäärin 6,2 kertaa kuukaudessa. Tämä on lähes kokonaisen kerran enemmän kuin ruotsalaiset, jotka viihtyvät sänkypuuhissa vain 5,4 kertaa kuussa. Kondomivalmistaja Durexin teettämän kyselyn mukaan 22 prosenttia suomalaisista ei kuitenkaan ole tyytyväisiä seksielämäänsä.

Tavallisin syy suomalaisten tyytymättömyyteen on seksin vähäiseksi koettu määrä. Suomalaiset ovat myös hieman ruotsalaisia ahkerampia käyttämään kondomia. Kyselyyn vastanneista suomalaisista 87 prosenttia on käyttänyt seksin yhteydessä kondomia, kun taas Ruotsissa vastaava luku oli vain 81 prosenttia.

Tänä syksynä Durex ja (RED)-organisaatio kannustavat ”Give a fuck” -kampanjassaan suomalaisia harrastamaan enemmän ja turvallisempaa seksiä. Kampanja tukee AIDS:in vastaista työtä Afrikassa. Jokainen voi antaa tukensa kampanjalle harrastamalla turvaseksiä, sillä Durex lahjoittaa jokaisesta myydystä Durex-tuotteesta varoja AIDS:in vastaiseen työhön.

vedenpuhdistus