Poliisin tietoon on tullut lyhyen ajan sisällä useita tapauksia ”terveyshuijareista”, jotka liikkuvat ovelta ovelle.

Tapauksissa mies ja nainen ovat päässeet seniorihenkilön kotiin eri verukkeilla. Kutsumattomat vieraat ovat anastaneet asukkaalta pankkikortteja ja rahaa.

Ovelle pyytämättä saapuneet mies ja nainen ovat vedoneet esimerkiksi diabetekseen. Sen tiimoilta on pyydetty saada voileipää huonon olon parantamiseksi. Tekosyynä on käytetty myös haastattelua, jonka mies ja nainen väitettyinä terveydenhoitoalan opiskelijoina haluaisivat tehdä.

Kun asukas on keskittynyt toiseen henkilöön, toinen on onnistunut anastamaan asukkaan pankkikortin ja joissakin tapauksissa käteistä rahaa.

Poliisille on tullut tietoon edellä kuvatun kaltaisia tilanteita jo monelta paikkakunnalta.

Mainos
Yksinäinen, oletko kuullut jo Valosta?

Valo on Suomen nopeimmin kasvava deittipalvelu, jossa etsitään kumppania aivan tosissaan.

Valo-sovellus yhdistää ihmiset, jotka etsivät kristilliset arvot jakavaa elämänkumppania. Valo on kristilliset arvot omaava, mutta ei uskontoihin sitoutunut deittipalvelu. Sovellus on suunniteltu siten, ettei kumppanin valinta olisi yhtä pinnallinen prosessi kuin tavallisissa deittisovelluksissa. 

Valo kannustaa ihmisiä selvittämään toisesta elämäntyylit, arvot ja odotukset tulevaisuudelta ennen suunnitelmia sitoutumisesta. Valo-sovellus erottuu käyttäjäkuntansa suhteen muista deittisovelluksista: Suomessa sovelluksen yli sadastatuhannesta käyttäjästä 94 prosenttia etsii pysyvää parisuhdetta. Ehkä sinunkin on aika astua Valoon. Tutustu tästä Valoon!