Hyvinvointisivusto Terveyden Asialla on valinnut jo useiden vuosien ajan Vuoden Ilopillerin. Tänä vuonna valinta kohdistui joidenkin mielestä ehkä yllättävästikin Petri Nygårdiin.

Pitkän linjan musiikkiviihdyttäjä Petri Nygård on palkintoraadin mukaan mielipiteitä jakava henkilö, mutta erästä asiaa ei käy kiistäminen: hän on omalla hersyvällä musiikkityylillään ja persoonallaan tuonut iloa tuhansille ja taas tuhansille musiikin kuuntelijoille vuosien ajan.

-Petri pistää haisemaan, hän ei valita vaan on kerta kaikkiaan iloinen mies. Ovathan hänen juttunsa pikkutuhmia, mutta eivät ne ainakaan surullisia ole. Petri kokoaa yhteen monenlaisia ihmisiä pitämään hauskaa. Siellä on nuoria ja vanhempia, ja kaikkia heitä yhdistää se, että elämän ei tarvitse aina olla vakavaa tai synkkää, raadin puheenjohtaja, toimittaja Timo Palonen toteaa ja jatkaa:

-Vaikka moni nyt voi olla että ”mitä se alkoholista laulava Petri nyt hyvinvoinnista tietää”, niin mies osoitti joitakin aikoja sitten tietävänsä paljonkin, sillä hän remontoi itsensä kuntoon. Teimme siitä jutunkin, ja se löytyy täältä.

Onnittelemme Petriä Vuoden Ilopilleri 2019 -tittelistä lämpimästi! Aiemmin Vuoden Ilopilleriksi on valittu laulaja Nina Åkerman ja kauppias Sampo Kaulanen.

Alla Petrin uusin tuotos yhdessä Erika Vikmanin kanssa:

Mulletoi.comista kaikki hussut ja hallut lahjat