SEKSUAALITERVEYS Marika Tupila on kiireinen perheenäiti, joka pyörittää paitsi perhearkea, omaa hevostilaansa nyt myös aikuisille suunnattua Sain.fi:tä.

Marika kyseenalaistaa sen, etteikö ruuhkavuosien keskellä elävillä ihmisillä voisi olla aikaa toisilleen myös makuuhuoneen puolella.

Lue alta Marikan kolme vinkkiä.

– Lapset ja aikuisten ajan saa hyvin ujutettua yhteen, jos oikeasti molemmat sitä haluaa, eli kumoan myytin, ettei pikkulapsiarjessa olisi aikaa… tekosyitä ne silloin on, hän toteaa.

– Kotiaskareiden tai pihatöiden ohessa on hyvä kosketella ja kuiskailla toisen korvaan. Tämä voi onnistuessaan korvata esileikin ja hommiin voi ryhtyä nopeasti. Akti itsessään voi olla hyvinkin pikainen.

– Puhuminen tai seksihalun viestiminen puhumalla voi olla toisille hankalaa. Sopikaa vaikka joku merkki, joka kertoo kumppanille, että olisit halukas tai valmis. Se voi olla vaikka joku esine, joka normaalisti on kaapissa tai laatikossa piilossa. Sen nostaminen esille voi toimia merkkinä.

– Pienten lasten perheessä kannattaa käyttää hyväkseen päiväuni- tai leffahetket. Yhteiset suihkuhetket ovat erittäin hyviä. Varsinkin lelut, jotka on kiva ottaa suihkuun mukaan. On siellä suihkussa sitten kumppanin kanssa tai yksin.