Brasilialainen huippujalkapalloilija leikattiin Suomen Turussa

0

Jalkapalloseura Zenit Pietarin brasilialaiskiinnitys Malcom Filipe Silva de Oliveira on leikattu Suomessa, Turussa, Mehiläisessä. Hän kärsi etureisivammasta.

Suomessa on aiemminkin leikattu kansainvälisiä tähtiä, ja näiden leikkausten takana on ollut maailmankuulu kirurgi Sakari Orava. Nytkin leikkauksen suorittivat ortopedit Lasse Lempainen (kuvassa oik.) ja Orava (kuvassa vas.)

Kesällä espanjalaisseura FC Barcelonasta Piertariin Zenitiin peräti 40 miljoonan euron summalla siirtyneen jalkapallotähden rectus femoriksen repeämä eli etureiden yläosan repeämä vaati leikkaushoitoa.

– Leikkaus on onnistuneesti ohi, ja luotan siihen, että paluu huipputasolle onnistuu suunnitellusti, ortopedi Lasse Lempainen kertoi.

Jalkapallohyökkääjän vammaa yritettiin ensin kuntouttaa ilman leikkaushoitoa, mutta vamman uusiuduttua leikkaus oli lopulta ainut vaihtoehto. Malcom oli ensimmäistä kertaa Suomessa ja kiitteli ystävällistä ja osaavaa henkilökuntaa.

– Leikkaus sujui hyvin, ja tuntemukset jalassa ovat hyvät. Leikkauspäivän aamuna vaihdoin tietoa vielä Venäjän maajoukkuepelaaja Denis Tserysevin kanssa, ja kun hän kertoi, että häneltä operoitiin vastaavanlainen vamma onnistuneesti Turussa, olin varma, että tämä on oikea päätös, Malcom kertoili iloisena.

Tserysev lähetti terveisiä Turkuun Malcomin kautta, ja kertoi Sakari Oravan ja Lasse Lempaisen pelastaneen hänen uransa.

– Se, että huipputason pelaaja saapuu meille leikkaukseen, on iso luottamuksenosoitus meille, Lempainen kiittelee Turussa.

Brasilialaisen uskotaan palaavan pelikentille talvitauon aikana. Suomalaisilla on muistissa jalkapalloilija David Beckhamin akillesjänteen leikkaus vuodelta 2010. Senkin operoi Orava.

Kiinnostaako sinua tietää miten voi saada kaikki tuotteet aina ja ehdottomasti sillä halvimmalla hinnalla koko Suomessa? No klikkaa sitten tästä niin tiedät.

 

 

 

Jaa

Kommentoi