Toista vuotta sitten äkillisen paniikkihäiriökohtauksen saanut edesmenneen Matti Nykäsen tytär Eveliina Mäntykangas on avautunut arasta aiheesta Terveys-Hymyssä.

29-vuotias toteaa paniikkihäiriön iskeneen kuin puskista. Hän istui kihlattunsa vieressä autossa. He olivat tulleet kuntosalilta. Hänestä tuntui ettei hän saa henkeä.

– Nyt, kun aikaa on jo mennyt jonkin verran, olen kovasti pohtinut, mistä kaikki johtui. Siinä oli kaikenlaista ja hirveän paljon. Elämäni on aina ollut tosi kiireistä enkä ole koskaan osannut rauhoittua. Olen aina vaan mennyt tukka putkella ja olen ajatellut olevani sellainen ihminen, että kyllä minä jaksan ja pärjään, ei tässä ole mitään hätää, nainen kertoo lehdessä.

Kulttuurituottajaksi opiskeleva nainen ja personal trainer kertoo lehdelle, että hänen oireensa alkoivat hellittää tämän vuoden tammikuussa. Kunnes helmikuussa iski pommi. Eveliinan isä, kaikkien tuntema Matti Nykänen yllättäen kuoli.

– Ahdistus tuli tuolloin takaisin ja sitä kesti kolmisen viikkoa. Isällä on varmaan ollut oma osuutensa ahdistukseeni ja pahaan olooni jo paljon ennen hänen kuolemaansa.

Eveliina kertoo saaneensa apua luontaistuotteesta, joka tuo harmonisen olon. Kyseessä on ashwagandhaa sisältävä kasviuute.

Kiinnostaako sinua tietää miten voi saada kaikki tuotteet aina ja ehdottomasti sillä halvimmalla hinnalla koko Suomessa? No klikkaa sitten tästä niin tiedät.