Fitness-urheilija ja personal trainer Eevi Teittinen on avautunut somessa hänellä todetusta sairaudesta.

Häneltä on löytynyt terveystarkastuksen yhteydessä sydänvika.

-Tämä keho on kyllä niin älytön, mihin kaikkeen se on pystynyt tän elämän aikana. Terveys ja kyky tehdä ei ole itsestäänselvyys, ei ainakaan mulle. Kun multa löydettiin vahingossa sydänvika (tutkittiin ihan rutiinisti ennen eräitä tv-kuvauksia) pysäytti se ajattelemaan lisää. Mulle se, että pysyn hyvässä kunnossa tarkoittaa myös sitä, että suojelen mun kehoa. Pidän sen käynnissä, Eevi avautuu ja jatkaa:

-Kukaan ei tiedä miten ja koska sydänvika alkaa häiritä treenaamista, mutta aion nauttia kaikesta ajasta mitä mulla on. En murehdi asiaa, vaikka välillä sitä mietinkin. ”Saanko juosta lapseni kanssa?” Moni kysymys liittyy siihen, miten saan ja kykenen olla lapseni kanssa.

Tienaa lisätuloja kertomalla mielipiteesi

Eeville liikunta on ollut tähän saakka henkireikä, mutta hän uskoo että myöhemmin tilalle voi löytää uusiakin mielenkiinnon kohteita.

– Treenaan hyvinvointi edellä ja aion edelleen tehdä asioita itseäni varten treenaamisen parissa. On turha murehtia asiaa, jota ei vielä tarvitse. Kohdataan se sitten, kun jonakin päivänä on sen aika. Nyt tehdään sitä parasta mitä sydämelle voi antaa: liikkuminen.

Tienaa lisätuloja kertomalla mielipiteesi