Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelman juontajanakin tunnettu Janni Hussi on päättänyt lopettaa radiotyönsä. Syynä on jaksamisen ongelmat.

-Oon aina ollut kova tohottamaan suuntaan ja toiseen. Ja ehkä vähän kolmanteenkin. Pintakaasu ei oo kovinkaan tuttu käsite omassa mentaliteetissa, vaan aina on menty vitosella lappu lattiassa. Kun tarpeeksi monta vuotta mennä posottaa pikkasen liian kovilla kierroksilla, alkaa moottori kysellä, että millos me vaihdettais vähän pienemmille pykälille. Samaa on kysellyt myös kaverit ja perhe, Hussi alustaa somepäivityksessään.

Laboratoriotestit ilman lääkärin lähetettä

Pitkän ja syvällisen pohdinnan päätteeksi hän kertoo tulleensa siihen lopputulemaan, että on syytä aloittaa ”perusteellinen koneremontti”.

-Tipautetaan kiepit alas ja otetaan aikaa niille kaikista tärkeimmille, ja sille ”oikealle” elämälle. Vaikka radiotyö on mielekäs ja äärimmäisen rakas ja sitä saa tehdä vielä ihan mielettömien tyyppien kanssa, voi joskus kokonaisuus silti käydä liian kuormittavaksi.

Laboratoriotestit ilman lääkärin lähetettä

-Nyt aion keskittyä omiin rakkaisiin ja omaan hyvinvointiin. Opetella priorisoimaan asioita uudella tavalla, Hussi kirjoittaa.