Myös Suomeen on rantautunut äärimmäisen vastenmielinen rikollisuuden muoto. Koronarokotehuijarit ovat iskeneet ainakin Kaakkois-Suomen alueella. Naispuolisen koronarokotteita tarjoavan valehoitajan on nähty liikuskelevan ainakin Virolahden ja aiemmin Haminan seuduilla.

Koronarokotteita on tarjottu ovelta ovelle kiertäen 150 euron hintaan. Siitä ei ole tietoa onko joku mennyt huijarin ansaan.

Asiasta alkoi liikkua tietoa sosiaalisen median kanavilla, kun valehoitajasta varoiteltiin kuvan kanssa. Nainen oli yrittänyt estää kuvaamista. Nainen oli esittäytynyt tansanialaiseksi sairaanhoitajaopiskelijaksi.

Poliisi on vahvistanut hetki sitten asian Kymen Sanomille. Lehdessä Kymsoten johtajaylilääkäri Marja-Liisa Mäntymaa korostaa, ettei kyseessä ole Kymsoten eikä minkään muunkaan virallisen tahon rokottaja, vaan silkka huijari.

Korona on tuonut mukanaan monenlaista rikollisuutta. Ainakin Britanniassa on raportoitu liikkuvan koronarokotehuijareita.

Sikäläiset lehdet kertoivat kolme viikkoa sitten, että miespuolinen henkilö oli mennyt 92-vuotiaan naisen kotiin ja sanonut olevansa julkisesta terveydenhuollosta. Mies oli antanut vanhukselle pistoksen, jota hän oli väittänyt koronarokotteeksi. Mies oli selostanut, että myöhemmin annettaisiin vielä toinen annos. Hän oli ottanut rokotuksesta 160 punnan eli noin 180 euron maksun, jonka vanhus oli mukisematta maksanut. Hän oli arvellut, että ikäihmisille tarjotaan rokote kotiin tuotuna. Vaarassa ja huijareiden kohteena ovatkin seniorikansalaiset.

Jos tämä juttu on sinusta tarpeellinen, ole hyvä ja jaa se ystävillesi Facebookissa, jakonapin löydät tämän jutun alusta ja lopusta.

Somessa liikkunut varoituspäivitys / Facebook:

Facebook