18-vuotias Lauren Nichols Teksasista, Yhdysvalloista, on kertonut sosiaalisessa mediassa lähes traagiseksi äityneestä ongelmastaan.

Laurenilla on ollut tapana purra kynsiään ja reviskellä kynsinauhojaan. Ne olivat usein hieman tulehtuneet. Tammikuussa hän huomasi, että sormi oli ärhäkässä kunnossa. Hän oli saanut kynsivallintulehduksen eli paronychian. Hän meni lääkäriin saaden antibiootteja, mutta ne eivät auttaneetkaan. Sormi punoitti, oli kipeä ja turposi entisestään.

Lauren meni vielä sörkkimään aluetta itse ja puhkaisemaan mätäpatin. Tästä kaikesta suuttuneena sormi jatkoi kipuiluaan ja ajoi nuoren naisen jälleen lääkäriin.

Hänelle jouduttiin tekemään kirurginen operaatio. Lääkäri varoitti Laurenia: hän on joutunut amputoimaan ihmisten sormenpäitä, koska tulehdus ei ole parantunut. Tämä on saanut Laurenin vihdoin tajuamaan, että kynsien pureskelu ei ehkä ole niin viisasta. Hän jakoi kuvia somen TikTok-palvelussa.

Vaikeudet: Viheralue jatkoi leviämistä, ja hänen kynsinauhansa ympärille muodostui mätätäytetty rakkulo

Yikes: Laurenin lääkäri antoi hänelle antibiootteja ennen paluutaan yliopistoon, mutta kynsien ympäröivä alue muuttui vain punaisemmaksi ja turvonneeksi

Tiesitkö että ikääntymismuutoksia voi hoitaa helposti, kivuttomasti ja edullisesti pistoshoidoin? Kysy rohkeasti suomalaiselta esteettiseltä klinikalta, Medical Clinic Luxilta. Katso tästä lisää.