Lääkäri ja terveyden toisinajattelija Antti Heikkilä lataa ilmoille painavia syytöksiä terveydenhuollon henkilöstöä ja lähinnä lääketieteen tutkimusprofessoreita kohtaan. Hänen mielestään lääkärikunta on korruptoitunutta eli lahjottua.

-Terveydenhuollossa on vahvaa, mutta peiteltyä korruptiota. Lähes jokaisella lääketieteen professorilla on kytköksiä lääketeollisuuteen, joka maksaa tutkimukset tavalla tai toisella, Heikkilä sanoo lehdessä.

-Näillä tutkimuksilla pönkitetään sitten vääränlaisia hoitosuosituksia, jotka perustuvat lääkkeisiin tai vahingollisiin ruokasuosituksiin.

Heikkilä lausuu, että yhtiöt hallitsevat tosiasiallisesti Suomea.

-Pian olemme orjia omassa maassamme. Joku tästä järjettömästä päätöksenteosta hyötyy. Joku poliitikko vetää välistä. Suomella ei ole ollut hyvä herraonni niin kuin on väitetty.

Heikkilän uusi kirja toi 72-vuotiaalle lääkärikunnan vastarannan kiiskille potkut pitkäaikaisesta työpaikastaan Eiran sairaalasta. Sairaala väitti julkisuudessa, että näin ei ole. Heikkilän mielestä potkut oli suora seuraus negatiivisesta julkisuudesta.

Lehdessä haastateltu Heikkilä sanoo jatkavansa ihmisille selkokielellä kirjoittamista.

-Kukaan ei kuole, jos jättää huonon ruoan pois, hän tiivistää Hymyssä.

Aina kaikki asiat halvemmalla – kiinnostaako? Aina. Kaikki. Klikkaa sitten Hintaoppaaseen eli tänne!