Sosiaalisessa mediassa, varsinkin Facebookissa, mellastaa jatkuvasti valeprofiileja, joiden tarkoituksena on huijata ja kalastella tietoja.

Nyt someduo Lotta ja Pappa varoittaa nimellään kulkevasta huijauksesta.

-Huom, huijareita taas liikenteessä kommenttikentissä! Ulkomaalaiset nimet ovat jo tuttuja, mutta nyt joku on luonut tilin nimellä Lotan Ja Papan Koronalaulut (isot alkukirjaimet). Se emme ole me. Olkaa varovaisia! Lotta ja pappa varoittavat.

Eivätkä turhaan.

Myös poliisi muistuttaa kansalaisia taajaan siitä, ettei omia pankki- ja tunnuslukutietojaan kannata antaa kenellekään puhelimessa tai verkossa, eikä esimerkiksi pankkitunnuksia kysy koskaan mikään oikea taho. Poliisi korostaa, että läheiset kävisivät ikääntyneiden kanssa vakavia keskustelua aiheesta säännöllisin väliajoin.

Mainos
Yksinäinen, oletko kuullut jo Valosta?

Valo on Suomen nopeimmin kasvava deittipalvelu, jossa etsitään kumppania aivan tosissaan.

Valo-sovellus yhdistää ihmiset, jotka etsivät kristilliset arvot jakavaa elämänkumppania. Valo on kristilliset arvot omaava, mutta ei uskontoihin sitoutunut deittipalvelu. Sovellus on suunniteltu siten, ettei kumppanin valinta olisi yhtä pinnallinen prosessi kuin tavallisissa deittisovelluksissa. 

Valo kannustaa ihmisiä selvittämään toisesta elämäntyylit, arvot ja odotukset tulevaisuudelta ennen suunnitelmia sitoutumisesta. Valo-sovellus erottuu käyttäjäkuntansa suhteen muista deittisovelluksista: Suomessa sovelluksen yli sadastatuhannesta käyttäjästä 94 prosenttia etsii pysyvää parisuhdetta.

Ehkä sinunkin on aika astua Valoon. Tutustu tästä Valoon!