Näyttelijä-laulaja Pirkko Mannola, 80, on kertonut Kotilääkäri-lehdessä sairastuneensa syöpään.

Rintasyöpädiagnoosin hän sai tammikuussa.

Vasemmassa rinnassa hän oli huomannut erikoisen mustelman. Sen alla tuntui olevan pahkura. Lääkäri antoi diagnoosin jo vastaanottohuoneessa.

-Tietysti tieto oli sokki. Ensimmäisenä mieleen tuli, että tähänkö tämä elämä loppui. Silti oli parempi saada heti huono uutinen kuin jäädä odottamaan epävarmuudessa, Mannola kuvaa Kotilääkärissä.

Näyttelijän rinta leikattiin, etäpesäkkeitä ei ollut. Rinta saatiin myös säästettyä. Sädehoitoa annettiin 15 kertaa päälle päätteeksi.

Pirkko Mannola kiittelee hoidon laatua Suomessa:

-Se oli äärettömän tehokasta jo alusta lähtien: lääkärit ja hoitajat olivat asiantuntevia ja taitavia. Kaikki paperit toimitettiin minulle heti, ajat varattiin puolestani ja minut ohjattiin oikeisiin paikkoihin oikeaan aikaan. Sairastaminen tehtiin valtavan helpoksi.

Kotilääkärissä Pirkko toteaa, ettei jäänyt miettimään sairauttaan. Hän on aina kuulemma ollut hetken lapsi. Elämää on elettävänä eikä peloille anneta sijaa.

Kiinnostaako sinua tietää miten voi saada kaikki tuotteet aina ja ehdottomasti sillä halvimmalla hinnalla koko Suomessa? No klikkaa sitten tästä niin tiedät.