Lotta ja pappa -duosta tuttu Lotta Saahko on kertonut tänään sosiaalisessa mediassa papan kuulumisia. Jorma-pappa on saanut huonoja uutisia.

Muistilääkäri on nimittäin ottanut papalta ajokortin pois. 87-vuotias pappa sai Alzheimerin diagnoosin viime vuonna, mutta hänellä on ollut ajokortti ja hän on ajanut autoa lonkkansa murtumiseen saakka. Lonkka murtui marraskuussa puoli vuotta sitten.

– Pappa toivoisi kovasti että kortti tulisi vielä takaisin. Mutta hänellä oli ajokoe ja muistilääkäri teki sen perusteella tämän päätöksensa, Lotta kertoo.

Isku on ollut papalle kova, sillä hän on ajanut aina paljon autoa ja tehnyt uransakin kuorma-autokuskina.

Onneksi papalle on hankittu nyt senioriskootteri, jolla hän voi jatkaa matkaa 25 kilometrin tuntivauhdilla.

Pappa on skootterista onnellinen, sillä kaksipyöräinen sähköpyörä alkoi jo koitua vähän turvattomaksi; pappa kaatui sillä jokin aika sitten.

Mainos
Mikä Valo on?

Valo on Suomen nopeimmin kasvava deittipalvelu, jossa etsitään kumppania aivan tosissaan.

Valo-sovellus yhdistää ihmiset, jotka etsivät kristilliset arvot jakavaa elämänkumppania. Valo on kristilliset arvot omaava, mutta ei uskontoihin sitoutunut deittipalvelu. Sovellus on suunniteltu siten, ettei kumppanin valinta olisi yhtä pinnallinen prosessi kuin tavallisissa deittisovelluksissa. 

Valo kannustaa ihmisiä selvittämään toisesta elämäntyylit, arvot ja odotukset tulevaisuudelta ennen suunnitelmia sitoutumisesta. Valo-sovellus erottuu käyttäjäkuntansa suhteen muista deittisovelluksista: Suomessa sovelluksen yli sadastatuhannesta käyttäjästä 94 prosenttia etsii pysyvää parisuhdetta.

Ehkä sinunkin on aika astua Valoon. Tutustu tästä Valoon!