Hyvinkään ammuskelussa yli kymmenen vuotta sitten haavoittunut ja pyörätuolia käyttävä Heidi Foxell on julkaissut rohkaisevan videon itsestään. Poliisin paperit hiljattain saanut Heidi pystyy kuntoutuksen vuoksi vihdoin selviytymään itse siitä, että laittaa pyörätuolinsa auton takaluukkuun ja siirtyy kuskin paikalle.

-Sain vihdoin onnistuneesti tuolin jätettyä takaluukkuun ja siirtymään auton kuskin paikalle, Heidi kertoo päivityksessään.

-Yritin tätä ekan kerran huhtikuussa sairaalan parkkipaikalla, ja silloin pyllähdin autojen väliin, kun olin sulkemassa takaluukkua. Tuoli jäi takaluukkuun ja ei ollut muuta mahdollisuutta kuin siirtyä loskaisessa maassa kohti kuskin paikkaa. Siirtelin pyllyä ja sitten nostin itseni käsillä kuskin paikalle aivan housut märkänä. Silloin ajattelin, et okei – ei ole vielä tän aika.

-Tänään se meni helposti. Tuli vaan vahva fiilis, et NYT se varmasti onnistuu. Istuin takaboxiin ja nostin tuolin takaluukkuun. Tiedän, että nykyään nouseminen onnistuu tosi vahvasti ja jalat ei tuu pettää alta!

Mainos
Yksinäinen, oletko kuullut jo Valosta?

Valo on Suomen nopeimmin kasvava deittipalvelu, jossa etsitään kumppania aivan tosissaan.

Valo-sovellus yhdistää ihmiset, jotka etsivät kristilliset arvot jakavaa elämänkumppania. Valo on kristilliset arvot omaava, mutta ei uskontoihin sitoutunut deittipalvelu. Sovellus on suunniteltu siten, ettei kumppanin valinta olisi yhtä pinnallinen prosessi kuin tavallisissa deittisovelluksissa. 

Valo kannustaa ihmisiä selvittämään toisesta elämäntyylit, arvot ja odotukset tulevaisuudelta ennen suunnitelmia sitoutumisesta. Valo-sovellus erottuu käyttäjäkuntansa suhteen muista deittisovelluksista: Suomessa sovelluksen yli sadastatuhannesta käyttäjästä 94 prosenttia etsii pysyvää parisuhdetta.

Ehkä sinunkin on aika astua Valoon. Tutustu tästä Valoon!

 
 
 
 
 
Näytä tämä julkaisu Instagramissa
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Heidi Foxell 🌈 (@heidifoxell) jakama julkaisu