Hyvinkään ammuskelussa yli kymmenen vuotta sitten haavoittunut ja pyörätuolia käyttävä Heidi Foxell on julkaissut rohkaisevan videon itsestään. Poliisin paperit hiljattain saanut Heidi pystyy kuntoutuksen vuoksi vihdoin selviytymään itse siitä, että laittaa pyörätuolinsa auton takaluukkuun ja siirtyy kuskin paikalle.

-Sain vihdoin onnistuneesti tuolin jätettyä takaluukkuun ja siirtymään auton kuskin paikalle, Heidi kertoo päivityksessään.

-Yritin tätä ekan kerran huhtikuussa sairaalan parkkipaikalla, ja silloin pyllähdin autojen väliin, kun olin sulkemassa takaluukkua. Tuoli jäi takaluukkuun ja ei ollut muuta mahdollisuutta kuin siirtyä loskaisessa maassa kohti kuskin paikkaa. Siirtelin pyllyä ja sitten nostin itseni käsillä kuskin paikalle aivan housut märkänä. Silloin ajattelin, et okei – ei ole vielä tän aika.

-Tänään se meni helposti. Tuli vaan vahva fiilis, et NYT se varmasti onnistuu. Istuin takaboxiin ja nostin tuolin takaluukkuun. Tiedän, että nykyään nouseminen onnistuu tosi vahvasti ja jalat ei tuu pettää alta!

 
 
 
 
 
Näytä tämä julkaisu Instagramissa
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Heidi Foxell 🌈 (@heidifoxell) jakama julkaisu