Hyvinkään ammuskelussa toistakymmentä vuotta sitten loukkaantunut Heidi Foxell joutui kystaleikkauksen jälkeen tehohoitoon viikkokausiksi, mutta on nyt jo kotiutunut. Komplikaatioiden vuoksi hänet jouduttiin operoimaan peräti neljä kertaa.

Nyt Heidi on avautunut synkistä ajatuksistaan sairaalassa. Ne havahduttivat hänet. Häntä oli operoitu ennen kystaleikkausta jo yli 50 kertaa, ja sairaalassa hän on viettänyt satoja ja satoja päiviä. Pelot ja painajaiset hiipivät mieleen.

– Kolmannen komplikaatioleikkauksen jälkeen mietin jopa että mitä voisin tehdä itselleni, että pääsisin pois. Se ajatus pysäytti ja säikähdin, että nyt se raja tuli vastaan enkä enää jaksa tätä. Olin erittäin ahdistunut ja itkeskelin vähän väliä. En nähnyt valoa enkä toivoa parantumisesta, Heidi päivittää somea.

-Tuntui olevan vain ajan kysymys, että keho painaa erroria ja huomaan lipuvani tuonelaan.

Nyt voit tilata laboratoriotestit ilman lääkärin lähetettä luotettavasta Puhti-palvelusta, jonka omistaa Mehiläinen. Tästä tilaamaan!

Onneksi hän avautui asioista kumppanilleen Nooralle ja psykologille.

-Olihan tilanne karmiva, eikä ollut yhtään ihme että mieli kävi äärirajoilla vanhan trauman ja näiden uusien tapahtumien johdosta.

– Ajatukset kuolemasta jäivät pian taakse, kun tajusin ajatella, että oon selvinnyt pahemmastakin. Oon hitto vie ollut kolme vuotta sairaalassa ja tästä ei tule samanlaista reissua. Se kuuluisa SISU heräsi ja tahto elää oli suurempi kuin halu kuolla – halusin kotiin Nooran luo, Heidi päättää.

Nyt voit tilata laboratoriotestit ilman lääkärin lähetettä luotettavasta Puhti-palvelusta, jonka omistaa Mehiläinen. Tästä tilaamaan!