Suosikkinäyttelijä Kiti Kokkonen kertoo sosiaalisen median tilillään joutuneensa onnettomuuteen. Tapaturmassa hän loukkasi päänsä.

– Humpsahdin viime lauantaina kunnolla pää edellä jäähän, ja onneksi tuli vain lievä aivotärähdys, mutta vieläkin viheltää päässä, Kokkonen toteaa.

Nainen varoittelee muitakin liukastumisen vaaroista.

-Muistakaa pukeutua lämpimästi pakkasilla ja hiipiä varovasti liukkailla teillä.

Mystinen maku- ja hajuongelma

Kiti Kokkonen avautui viime syksynä someseuraajilleen mystisestä oireestaan, johon löytyi lopulta syykin.

Kaikki alkoi siitä, kun hän eräänä iltana teki ruokaa ja se haisi niin hirveälle, että näyttelijä ajatteli sen olevan pilaantunutta.

-Seuraavana päivänä kävi sama homma, mutta muu perhe kertoi, että ruoka maistui ja tuoksui tosi hyvälle. Kolmantena päivänä en enää erottanut mitään tuoksuja. Kaikki haisi samalta. Hirveältä teolliselta savulta. Hajuvedet, sitruuna, minttu, vanilja… ihan kaikki.

Nyt voit tilata laboratoriotestit ilman lääkärin lähetettä luotettavasta Puhti-palvelusta, jonka omistaa Mehiläinen. Tästä tilaamaan!

Suosikkinäyttelijä erotti suolan ja sokerin – sentään.

-Ensimmäinen viikko oli aivan karmea. Ajattelin seonneeni, ja totta kai ehti miettiä vaikka ja mitä. Onneksi heti alkuun suljettiin pois kaikki vakavat asiat, mutta syytä etsittiin viisi viikkoa. Yksi hammaskin poistettiin siinä hötäkässä, mutta sekään ei ollut syyllinen. Syöminen alkoi luonnollisesti ahdistaa. Oli hankala olla yleisillä paikoilla, kun kaikki haisi niin kamalalle. Välillä jotkut hedelmät maistuivat melkein samalta kuin ennen, mutta oikeastaan riisi ja supervaalea hötöleipä olivat ainoita tutun makuisia asioita sokerin ja suolan lisäksi, Kiti kertoili somessa.

Röntgenistä ei löytynyt mitään. Sitten poskionteloiden viipalekuvauksesta selvisi, että sisälle oli jäänyt flunssan jälkeen tulehdus pyörimään. Kaikki tiehyet olivat tukossa ja hajureseptorit sokissa.

Nyt voit tilata laboratoriotestit ilman lääkärin lähetettä luotettavasta Puhti-palvelusta, jonka omistaa Mehiläinen. Tästä tilaamaan!