Valkosipulia on käytetty terveysvaikutuksensa vuoksi tuhansien vuosien ajan. Sitä pidetään luonnonantibioottina, joka tappaa haitallisia bakteereja. Se sisältää myös seuraavia hyödyllisiä ainesosia: fenoleja, fosfolipidejä, glutationia, B-vitamiineja, folaattia ja kaliumia. Paras terveysvaikutus tulee säännöllisessä käytössä, kun annostuksena on puolikkaasta kokonaiseen kynteen päivässä.

Valkosipuli tehoaa sekä kroonisiin että akuutteihin vaivoihin. Esimerkiksi flunssakausina sitä kannattaa käyttää ehkäisemään ja lievittämään flunssaa. Raakana syömisen lisäksi sitä voi vaikka lisätä juomiin.

-Valkosipulin allisiini ja ajoeeni torjuvat helicobakteeria, giardiaa, salmonellaa, listeriaa ja jopa antibiooteille vastustuskykyisiä bakteereita. Valkosipuli ehkäisee myös hiivatulehdusta yleensä tehokkaammin kuin sienilääkkeet, kasvitieteilijä, professori Sinikka Piippo on todennut.

Nyt ryhdytään syömään tätä 400:n eri ainesosan superfoodia suoraan tyhjään vatsaan, jolloin imeytyminen on tehokkainta. Tässä Healthy Life Tricksin 10 terveyshyötyä valkosipulista:

1. Tappaa haitallisia bakteereja.

2. Auttaa tulehduksiin ja alentaa verenpainetta.

3. Estää verisuonien kalkkeutumista.

4. Tuhoaa aivokasvainta kasvattavia vahingollisia soluja.

5. Toimii verta ohentaen, joten auttaa sydänkohtausriskeissä.

6. Auttaa flunssaan toimien luonnonantibioottina.

7. Parantaa huonoa kolesterolia.

8. Parantaa immuniteettia.

9. Toimii hermostollisia oireita vähentäen.

10. Torjuu sydänsairauksia.

Kuulostaa erittäin hyvältä? Eikö?