Suosikkijuontaja Vappu Pimiä kertoo menneensä lääkäriin ja yllättyneensä rajusta lopputuloksesta. Hän joutuu leikkuriin.

Syynä on vihoitteleva olkapää. Vappu kertoo sosiaaliselle medialle:

-Tänään ei ollut ihan paras päivä. Puolisen vuotta reistaillut olkapää vei eilen läheisten painostuksen johdosta ortopedille, ja tänään sain aika yllättävän tuomion: olkapää joudutaan leikkaamaan. Yllätyin vähän itsekin, kuinka paljon tuomio osui, vaikka kyseessä ei ole mikään vakava vamma, mutta ajattelin että syön viikon jotain tulehduskipulääkettä ja homma on taputeltu. Mutta äitini sanoi sen parhaiten: ”Tuollaiselle touhukkaalle elohopealle tuollainen pysähdys voi tulla shokkina, mutta ota nyt Babu ihan rauhassa, kaikki menee hyvin.”

Äiti kuulemma tuntee tyttärensä hyvin, sillä touhukkaan Vapun ensimmäinen reaktio leikkaukseen joutumisesta olikin: Voi p-ka, nyt en pääse nyrkkeilemään hetkeen.

Nainen rakastaa kuntonyrkkeilyä. Myös nukutus jännittää, sillä edellisestä kerrasta on reilut 20 vuotta aikaa.

– Onneksi on kuitenkin metsä, joka rauhoittaa, onneksi on perhe, joka pistää asiat mittasuhteisiin ja olen myös aika onnellinen siitä, että olen isäni kehotuksesta ottanut itselleni sairaskuluvakuutuksen ja tiedän olevani hyvissä käsissä, Vappu somettaa Instagramissa.

Vappu juontaa antaumuksella Tanssii tähtien kanssa- ja Maajussille morsian -ohjelmia, ja on jo vuosia ollut Suomen rakastetuimpia juontajia.

Vapun päivitys alapuolella.