Yksi pieni oivallus sai Jasminin koko elämän jatkuneet vatsavaivat katoamaan

2

Promoottori ja bloggaaja Jasmin Mäntylä kertoo kärsineensä vatsavaivoista vuosikaudet – jopa päivittäin. Vatsaa on turvottanut ja se on ollut kipeä.

-Vuosien saatossa tosin totuin vatsaongelmiini niin hyvin, että ne olivat minulle jo ihan normaalia, hän toteaa.

Muutama kuukausi sitten hän vapautui täysin vatsaongelmistaan. Hän kertoo syyksi uudelta seurustelukumppaniltaan opitun tavan syödä aamiaiseksi jotain. Edes jotain pientä.

-Koko aikuisikänäni en ole syönyt aamupalaa, vaikka olen kuullut aina kaikilta sen olevan päivän tärkein ateria. Useimpina päivinä olen syönyt ensimmäisen aterian vasta myöhään iltapäivällä – siihen asti olen sinnitellyt vain aamukahvin ja veden voimin. Nyt syön aamuisin joko ruisleipäviipaleen tai vaikkapa keitetyn kananmunan, ja olo on oikeasti parempi! Jasmin toteaa blogissaan.

Hän suosittaakin aamupalaa kaikille. Liian moni kiireinen ihminen kuitenkin jättää sen väliin ja pärjäilee pitkälle iltapäivään kahvilla. Ja senhän tietää mitä kahvi voi tyhjälle vatsalle tehdä.

Jaa

2 kommenttia

  1. Sitä olen aina ihmetellyt, että miten voi olla kiire heti herättyään? Eikö kelloa saa säädettyä herättämään aiemmin, vaikka 15 min? Siinä ajassa ehtii tehdä vaikka mitä. Menee sitten nukkumaan sen 15min aiemmin kuin ennen tätä muutosta jos ei pärjää lyhyemmillä unilla.

  2. Koska Mäntylä on promoottoriksi alkanut? Onko ollut Jasminilla tänä tai viime vuonna paljon promoottorin hommia?

Kommentoi