Yleisradion Yle Kioski -ohjelman toimittaja Aleksi Rantamaa on avautunut julkisuudessa omasta alkoholiriippuvuudestaan ja sairaudestaan.

– Mä olen Aleksi Rantamaa ja mä olen toipuva alkoholisti. Entinen kärkiryyppääjä. Se jätkä, joka ei koskaan kieltäytynyt pikku keitolle lähdöstä oli sitten seuraavana päivänä reissu anopin kanssa Ikeaan tai ei. Olen juonut niin käsittämättömän määrän menovettä, että asiaa on edes vaikea käsittää, hän kertoo.

Alkoholismi alkoi kuulemma salakavalasti ja oli koitua hänen kohtalokseen. Hän lopetti viinan juomisen puoli vuotta sitten ja kertoo ettei ole kaivannut sitä lainkaan. Päätökseen vaikuttivat Rantamaan läheiset ihmiset ja myös taloudelliset syyt.

-Mä olen pilannut mun elämän. Tuo ajatus ei jättänyt mua rauhaan, Rantamaa kuvailee muutoksen alkua.

Voit katsoa Yle Areenan ohjelman täältä.