Anni on sitä mieltä, että ikäerosuhteet ovat suoranainen elämänrikkaus.

Hyvinvointisivustollemme kirjoittanut kaakkoissuomalainen nainen on seurustellut itseään 30 vuotta nuoremman miehen kanssa jo vuoden. Anni itse on 66-vuotias. Ikäero ei ole aiheuttanut sen kummempia ”tärinöitä” (kuten Anni itse ilmaisee) hänen ystäväpiirissään.

-Minut tunnetaan. Minulla on aina ollut nuorempia miehiä. Rakastan nuorempia miehiä, Anni sanoo, mutta vierastaa termiä ”puuma”.

-Ei pidä lokeroida ihmisiä. Sen sijaan juuri rakastamisen vapaus on parasta. Minulle merkitsee ihmisessä kemia. Olen löytänyt sitä itseäni nuoremmista, koska tunnen olevani tuulispää ja ikuinen kakara, ja myönnän sen. Jos löytyisi ja natsaisi jonkun samanikäisen kanssa kuin itse olen, ei se olisi mikään mahdottomuus.

Anni pitää ikäerorakkauksia upeana asiana.

-Kaksi eri sukupolvea voivat luoda hedelmällisen suhteen rikastuttamalla toistensa elämänpiiriä. Näen kamalan ankeana sen tuomitsevuuden mikä monilla tässä yhteydessä vallitsee. Lähtökohta on aina se, että jos kaksi täysi-ikäistä viihtyy keskenään, se ei ole sinulta tai minulta pois. Jos joku niin ajattelee, niin mars lääkäriin tarkistuttamaan se oma pääkoppa, siellä on nyt pahoja asioita käsittelemättä. Kenenkään onni ei voi olla toiselta pois.

Anni ja hänen miehensä ovat innostuneita molemmat ulkomaanmatkailusta. Koska Anni on nyt eläkkeellä, hänellä on siihen enemmän aikaa, kotona jarruttaa vain kissa, jonka tosin ystävä ottaa mieluusti hoitoon.

-Teen matkoja jonkin verran myös yksin, koska mieheni on töissä. Tosin hänelläkin on vapaa, taiteellisempi ala, jolloin voimme mennä ulkopuolella sesonkien matkoille.

Seksielämäänsä Anni kuvaa normaalin ihanaksi.

-Monesti ikäeroihin liitetään vahvana teemana seksi. Miehet viehättyvät nuorista naisista ja naiset hakevat viriiliä miestä. Voi se niinkin olla, mutta kyllä itse näen henkisen viriiliyden kaikista tärkeimpänä seikkana, poissulkematta tietysti erotiikkaelämääkään.

-Minunikäiseni miehet eivät välttämättä halua lähteä kanssani kiipeilyseinälle tai vesihiihtämään. Mutta kolmekymppinen mies lähtee, Anni kiittelee.

Anni löysi kumppaninsa – tietenkin – Tinderistä.

-Olen edistyksellinen nainen. En minä mitään Keskisuomalaisen kirjeenvaihtopalstaa lue, hän naurahtaa.

Kerro sinäkin meille tarina, klikkaa tästä!

Haluatko kaiken aina halvimmalla – siis: kaiken! No sitten siihen on ratkaisu. Kurkista tänne!