Kaupallinen yhteistyö: Sortter
Pienilläkin säästöillä on merkitystä, kun talous on tiukilla. Turhia kuluja kannattaa karsia niin hintoja vertailemalla kuin lainat kilpailuttamallakin.

Epävarmuus tuo huolta talouden hallintaan, mutta omilla teoilla voi vaikuttaa.
Pienilläkin säästöillä on merkitystä silloin, kun talous on tiukilla. Turhat kulut kannattaa karsia minimiin niin hintoja vertailemalla kuin lainat kilpailuttamallakin.

Löydä omat vaikuttamismahdollisuutesi taloutesi hallintaan

Suuri osa ihmisistä kokee epävarmuuden kuormittavana. Erityisesti epävarmuus raha-asioissa voi olla pahimmillaan todella stressaavaa: riittävätkö rahat, mistä voisi säästää tai kuinka saisi hankittua lisää tuloja?

Viime aikoina tällaisia ihmisten talouden hallintaan liittyviä, huolestuttavia asioita on ollut useita. Ensin tuli korona, joka heikensi monella alalla työtilannetta. Sitten alkoi sota, jonka vaikutuksesta inflaatio on pahentunut ja energian hinnat ovat kohonneet ennätyksellisen korkeiksi. Näiden asioiden seurauksena myös ruuan hinnat ovat nousseet, ja monen taloudessa muutos todella tuntuu.

On luonnollista, että asiat, joita ihminen ei pysty itse hallitsemaan, voivat aiheuttaa ahdistusta. Tällaisessa tilanteessa on kuitenkin usein apua siitä, että pystyy tunnistamaan ne asiat, joihin kaikesta huolimatta voi vaikuttaa. Ne voivat tuntua vähäpätöisiltäkin, mutta huomion kohdistaminen niihin voi palauttaa ajatukset raiteilleen ja antaa positiivisen kokemuksen siitä, että omalla toiminnalla on kuin onkin vaikutusta asioihin.

Sama ajatus toimii myös talouden hallinnassa: vaikka ulkopuoliset asiat tuovat siihen haasteita, loppujen lopuksi jokaisella on itselläänkin ainakin jonkin verran vaikutusmahdollisuuksia.

On monta tapaa välttää turhia kuluja

Jos tuloja ei ole mahdollista saada lisää, ainoa vaihtoehto on olla tarkkana kulujen kanssa. Monet säästöneuvot ovat itsestään selviä: älä osta sellaista, mitä et todella tarvitse, älä haaskaa sähköä tai vettä ja vertaile hintoja tehdessäsi tarpeellisia hankintoja.

Järkevistä säästökeinoista huolimatta rahat eivät välttämättä aina riitä pakollisiin menoihin. Pesukone saattaa hajota yllättäen, koti voi vaatia pikaista remonttia tai eteen tulee jokin muu kuluerä, jota ei vain voi välttää. Silloin lainan ottaminen voi olla viisain ratkaisu rahantarpeeseen.

Lainaa otettaessa on tärkeää muistaa, että kuten hintoja ylipäänsä, myös lainojen hintoja kannattaa vertailla. Lainojen kilpailuttaminen on osa vastuullista talouden hallintaa ja se auttaa välttymään turhilta kuluilta. Lainoissa ja niiden ehdoissa voi olla hyvinkin suuria eroja, ja huolellisen vertailun avulla saatat säästää satoja euroja.

Kilpailuta lainat Sortterilla ilman lisäkustannuksia

Lainojen kilpailuttaminen on vaivattominta lainavertailupalvelussa, jossa hakemuksesi välitetään kerralla kaikille vertailussa mukana oleville pankeille ja rahoituslaitoksille.

Sortterilla saat jopa 20 lainatarjousta yhdellä hakemuksella – nopeasti ja luotettavasti. Netissä tehtävän hakemuksen täyttämiseen ei kulu aikaa kuin muutamia minuutteja, ja tarjouksetkin tulevat pääsääntöisesti jo samana päivänä.

Sortterin kautta saatuja tarjouksia on myös helppo vertailla keskenään: vertailun perusteena käytetään todellista vuosikorkoa, joka sisältää kaikki lainan kulut koroista käsittelymaksuihin. Voit siis olla varma siitä, että edulliselta näyttävä lainatarjous on oikeasti edullinen. Lisäksi kerromme selkeästi lainojen kuukausierät ja tarjotun maksuajan.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse tehdä päätöstä lainan ottamisesta hätiköiden, sillä tarjoukset ovat yleensä voimassa useamman viikon. Halutessasi voit päättää olla valitsematta mitään saamistasi tarjouksista.

Kilpailuta lainat ja löydä talouteesi sopivin vaihtoehto helposti Sortterilta!