Laulaja Lea Laven on loukannut itsensä pahasti. Asiasta kertoo Iltalehti.

Lehden mukaan laulaja oli lenkittämässä koiraansa ja kaatui Naantalissa rantakiville. Tällä hetkellä laulaja on vuoteenomana.

– Kävi aika kornisti. Mun olkapää meni aika murusiksi. Varmaankin odotellaan mahdollisesti jotain tekoniveltä tai jotain. Se ihan kunnolla rapisi. Mä kaaduin kivikkoon, Laven, 75, kertoo.

Parantumisennustetta hän ei osaa sanoa.

– Mä tiedän siitä hyvin vähän. Mulla on vasta ensi viikon torstaina lääkäri. Siihen asti pitää odottaa. Kuvataan ja tiedetään sitten enemmän, mutta aika kauan pitää olla kotona, Laven harmittelee.

Lavenilla olisi alkamassa vuoden vaihteen tienoilla keikkakiertue yhdessä muiden artistien kanssa. Hän toivoo että paranisi siihen mennessä.

Mainos
Yksinäinen, oletko kuullut jo Valosta?

Valo on Suomen nopeimmin kasvava deittipalvelu, jossa etsitään kumppania aivan tosissaan.

Valo-sovellus yhdistää ihmiset, jotka etsivät kristilliset arvot jakavaa elämänkumppania. Valo on kristilliset arvot omaava, mutta ei uskontoihin sitoutunut deittipalvelu. Sovellus on suunniteltu siten, ettei kumppanin valinta olisi yhtä pinnallinen prosessi kuin tavallisissa deittisovelluksissa. 

Valo kannustaa ihmisiä selvittämään toisesta elämäntyylit, arvot ja odotukset tulevaisuudelta ennen suunnitelmia sitoutumisesta. Valo-sovellus erottuu käyttäjäkuntansa suhteen muista deittisovelluksista: Suomessa sovelluksen yli sadastatuhannesta käyttäjästä 94 prosenttia etsii pysyvää parisuhdetta.

Ehkä sinunkin on aika astua Valoon. Tutustu tästä Valoon!