Kari, 53, sairastaa astmaa ja on ylipainoinen. Hän kertoo meille lähettämässään mielipidekirjoituksessaan milloin aikoo lopettaa maskin käytön.

Kuukausi aikaa kakkospistokseen. Odotan sitä innolla. Olen saapa molemmat Pfizerinä, ja sitten vissiin alkaa pelottomampi elämä.

En ole juuri julkisilla paikoilla ilman maskia liikkunut, kaupassa ja sisätiloissa pitänyt aina. Ravintoloissa olisi tehnyt mieli käydä, en ole vielä uskaltanut.

Odotan kesältä paljon. Siltä että saan suojan. Se liki 90-prosenttinenkin on kyllä melko hyvä. Ja jos vaikka sattuisi nalli napsahtamaan, eli tauti tulemaan, niin vakavana tautimuotona ei sitten tulisi.

Kun kaksi viikkoa on kulunut toisesta rokotteesta, uskallan jättää maskin pois. Katsotaan nyt kuitenkin mitä sanotaan maskisuosituksissa sairaanhoitopiirin tasolla, ja valtiovallan.

Aion mennä terassiravintolaan istumaan, tilata oikein ison pihvin, juoda oluen ja varmasti tilaan sen kahvin ja konjakinkin. Me voitetaan tämä! En pelkää virusmuunnoksia, sillä kyllä tämä ihmisten rokottaminen auttaa, ja kesäkin tässä. Me voitetaan tämä!

Terveisin Kari