Kaupallinen yhteistyö: Terveystekniikka Oy

Hoitava laser on tunnustettu kivunhoitomuoto, mutta aiemmin sitä on käytetty lähinnä ammattilaiskäytössä, esimerkiksi fysikaalisissa hoitolaitoksissa.

Mutta nyt laitteen voi ostaa tai vuokrata kotiin. Mistä tässä on kyse – selvitimme!

Kipu ei ole kiva kaveri


Kipu vaikuttaa ihmiseen monin eri tavoin sekä fyysisesti että psyykkisesti. Se aiheuttaa epämukavuutta, heikentää suorituskykyä ja voi rajoittaa liikkumista. Se voi johtaa myös univaikeuksiin ja väsymykseen.

Psyykkisellä tasolla kipukuorma voi vaikuttaa mielialaan aiheuttaen ahdistusta, masennusta ja ärtyneisyyttä. Se voi myös häiritä keskittymistä ja heikentää kaikin tavoin elämänlaatua. Kipu saattaa vaikuttaa myös sosiaalisiin suhteisiin. Ihminen saattaa vältellä kontakteja tai aktiviteetteja kivun välttämiseksi. Eikä kipua kokeva ihminen välttämättä aina jaksa olla niin hyväntuulinenkaan.

Onneksi monia kipuja voi lievittää tai jopa kokonaan poistaa.

Oletko sinä kuullut lääkintälaserista? Se on tunnettu hoitomuoto. Mutta uutta on se, että laitteet ovat nyt tulleet kotikäyttöön, eivätkä ne maksa maltaita. Laitteen voi myös vuokrata.

Näihin vaivoihin lääkintälaser sopii


Suomalainen Terveystekniikka Oy on pitkän linjan yritys, joka on erikoistunut kivunhoitolaitteisiin. Se on tarjonnut niitä ammattilaiskäyttöön, mutta nyt niitä saa myös kuluttajille.

B-Cure Laser on lääkintälaser, josta voi olla hyötyä esimerkiksi tuki- ja liikuntaelinvaivoihin, nivelrikkoon, tenniskyynärpäähän, lihaskipuun, revähdyksiin ja jännetulehduksiin, kasvojen kiputilojen hoitoon, selkäkipuihin ja leikkauksen jälkeisen kuntoutuksen tukijana. Se soveltuu jopa eläinten hoitoon.

Ihovaurioissa vaikeasti paranevat haavat, kuten diabeettiset haavat, palovammat, akne ja herpes simplex ovat hyvä hoitoaiheita. Lääkintälaserterapia on oiva keino lääkkeettömään kivunlievitykseen sekä kudosvammojen ja tulehdusten parantamisen nopeuttamiseen.

Lääkintälasereita Terveystekniikalla on kotikäyttöön useita eri malleja, ja niiden ostohinnat ovat käyttöikäänsä nähden varsin kohtuulliset, kuudesta sadasta eurosta yhdeksään sataan euroon. Käy katsastamassa myös tarjoukset Terveystekniikan verkkokaupasta!

Lääkintälaserin voi myös vuokrata itselleen. Vuokrahinta on 140 euroa kuussa, ja jos päätyy ostamaan laitteen, hankinnan yhteydessä hyvitetään 100 euroa hankintahinnasta.


Vuoden terveyslaite


Miten helppokäyttöinen B-Cure -lääkintälaser vaikuttaa?

Se toimii ja vaikuttaa ihon alla solutasolla parantaen tulehduksia, kudosvaurioita ja lievittäen kipua. Hoito ei vahingoita eikä kuumenna ihoa tai kudosta, vaan antaa energiaa kudokselle. (juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Tutustu kaikkiin malleihin Terveystekniikan verkkokaupassa www.terveystekniikka.fi

Kun kudos vastaanottaa laserterapiaa, aktivoituu soluissa samanaikaisesti useampi biologinen reaktio. Tätä prosessia kutsutaan photobiomodulaatioksi. Solujen tehostunut toiminta tuo verenkiertoon ja aineenvaihduntaan lisää ravinteita, entsyymejä ja hormoneja, jotka kulkeutuessaan vaikuttavat laajemmallakin alueella. Vaikka laserlaitteen hoito on paikallista, on hyöty laajempi.

On siis tärkeä ymmärtää, ettei B-Cure Laser ainoastaan lievitä kipua, vaan hoitaa itse ongelmaa, kivun lähdettä.

Laserterapian tehosta on tehty yli 4 500 tutkimusta, joista yli 100 on julkaistu. B-Cure Laserilla tehdyt kliiniset tutkimukset ovat keskittyneet kivun ja haavojen hoitoon. Terapia löytyy myös Suomen Käypä hoito -suosituksista.

B-Cure Laser valittiin kaksi vuotta sitten, vuonna 2022, Vuoden terveyslaitteeksi ja kansainvälisesti tehdyssä vertailussa se todettiin tehokkaimmaksi kuluttajalaseriksi (2018).


Tästä Terveystekniikan sivuille tilaamaan lääkintälaser ja tutustumaan muihinkin tuotteisiin

Lue käyttäjien mielenkiintoisia kokemuksia lääkintälaserista täältä.