Koronalauluistaan tutuksi suomalaisille tullut ja positiivisimpina suomalaisina palkittu lauluduo Lotta ja pappa kirjoittivat someensa perjantaina apean viestin.

Kaksikko on saanut jonkin verran palautetta, jonka vuoksi he purkivat pettymystään. Sympaattista kaksikkoa viestit tuntuvat loukanneen.

– Saisimmeko muistuttaa, että tämä on meidän sivumme, jolla saamme julkaista tasan mitä me itse haluamme. Ja sekä Lotta että pappa ovat tasavertaisia osapuolia, eli tänne kuuluvat molempien julkaisut ja kuulumiset, julkaisun alussa kirjoitetaan.

– Tuntuu ihan superkurjalta lukea, että täällä pitäisi olla vain papan lauluja ja papan kuulumisia. Ilman Lottaa tätä koko projektia ei olisi ja me olemme tasapuolisia tekijöitä, Lotan ja papan ulostulo jatkuu.

Kaksikko, tai joku heidän taustajoukoistaan, muistuttaa kansalaisia myös siitä tosiseikasta, että kenenkään ei ole pakko seurata ketään.

– Jos pappa saa kertoa arjestaan ja esiintymisistään, niin saa Lottakin. Ja jos sisältö ei miellytä, meitä ei tarvitse seurata, duo ilmoittaa.

Kauppapaikka – klikkaa heti:
Laboratoriotestit ilman lääkärin lähetettä
Vertaile täällä sähköllesi parempi hinta
Edullisesti lomalle Ruissalon kylpylään
Vain tosirakkautta etsiville – Valo
Vertaile lainoista paras täysin ilmaiseksi