Kaupallinen yhteistyö / Etua.fi
Luottokorttia on kätevä käyttää esimerkiksi verkkokaupoissa tai ruuan tilaamiseen kotiin. Osamaksun avulla isommat hankinnat voi maksaa pienemmissä erissä. Kun lainanlyhennyksiä maksetaan moneen paikkaan, nousevat kustannukset yllättävänkin isoiksi ja useat eräpäivät stressaavat.

200 euroa kuukaudessa. Tuon summan Turussa asuva pariskunta Tero ja Jaana saavat joka kuukausi säästöä seuraavan kahden vuoden ajan. Lyhyessä ajassa kertyneistä pienistä kuukausimaksuista tuli satojen eurojen yhteissumma eikä rahaa tuntunut jäävän lainkaan säästöön. Pienellä vaivalla Tero ja Jaana saivat tilanteen korjattua.

Suunniteltuja ja yllättäviä menoja

Muuton yhteydessä pariskunta hankki uuden sängyn ja päätti maksaa sen huonekaluliikkeen tarjoamalla osamaksulla. Sängyn lisäksi asuntoon hankittiin pieneen kylpyhuoneeseen sopiva pesukone sekä uusi televisio. Myös nämä hankittiin liikkeen tarjoamalla osamaksulla.

Heti muuton jälkeen pariskunnan 5 vuotta vanha auto hajosi ja auto vietiin huoltoon. Korjaamolaskun Tero maksoi luottokortilla. Myös Jaanan luottokortille oli kertynyt pienemmistä ostoksista luottokorttivelkaa…

Yhdistelylainan avulla eroon turhista kuluista

Pienistä osamaksuista ja luottokorttiveloista kertyi yhteensä 5 000 euroa ja kuukausimaksuihin kului yli 350 euroa. Lainojen lyhennysten ja muiden pakollisten maksujen rahaa ei juuri jäänyt säästöön ja useat eräpäivät stressasivat.

Ystävän neuvon perusteella Tero ja Jaana päättivät kokeilla lainojen yhdistämistä kotimaisen Etua.fi-lainapalvelun avulla. Hakemuksen täyttö sujui nopeasti ja ensimmäiset lainatarjoukset tulivat heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Tarjoukset olivat hieman eri hintaisia ja lyhyen vertailun jälkeen pariskunta valitsi edullisimman kuukausierän tarjoavan lainan.

Jatkossa lainan lyhennys maksaa vain 156 euroa kuukaudessa. Säästyneet rahat pariskunta tallettaa pankkiin tulevia hankintoja varten.

Lainojen yhdistäminen helpottaa oman talouden hallintaa ja tuo jopa satojen eurojen säästön lainakuluihin. Hae yhdistelylainaa, et sitoudu mihinkään.

Etua.fi on vuonna 2008 perustettu pisimpään Suomessa toiminut lainavertailupalvelu. Etua Oy on suomalainen osakeyhtiö, jonka omistaa Alma Media Oyj. Palvelullemme on myönnetty Avainlippu merkkinä suomalaisesta työstä