1.11.2022 Erektio voi joskus kestää luonnottoman kauan ja muuttua kivuliaaksi priapismiksi. Jokin aika sitten maailmalla herättiä huomiota brittimiehen tarina. Hän kertoi  julkisuudessa saaneensa 36 tuntia kestäneen erektion Ranskan-matkallaan. Hän epäilee, että kestokangistus johtui hänen käyttämistään vahvoista kipulääkkeistä, joita hän oli saanut jalkakipuunsa.

Mies toteaa, että kestoerektio ilmaantui ilman että siihen oli mitään eroottista syytä. Hän yritti helpottaa asiaa ”luonnollisella tavalla”, mutta erektio ei kadonut siitä huolimatta. Noin 19 tunnin kuluttua hän meni lääkäriin, ja terveyskeskuksessa määrättiin hänelle steroideja. Tämä ei auttanut.

Lopulta oli lähdettävä sairaalaan. Siellä lääkärit varoittivat, että penis voi vaurioitua jo neljän tunnin kuluttua kestoerektion alkamisesta. Oli siis kiire leikata.

Katso kuva priapismista tästä linkistä – ei herkille katsojille.

-En ole koskaan kokenut moista kipua, minua pelotti, mies kertoo nimellään ja kuvallaan brittilehdistössä.

Leikkaus auttoi ja mies sai huokaista helpotuksesta. Kestoerektiossa kyse on tilasta nimeltä priapismi. Se voi aiheutua esimerkiksi erektiolääkkeiden liikakäytön seurauksena. Tila on kiireellisesti hoidettava.

-Pelotti saada erektio seuraavan kerran, pelkäsin että tila toistuu, mutta onneksi niin ei käynyt. En ole moista ennen kokenut enkä haluakaan kokea, potilas totesi Metro-lehden mukaan.

Katso kuva priapismista alta, ja ellei se näy selaimellasi, voit katsoa sen TÄSTÄ LINKISTÄ.