Miehille syntyi oma terveyssivusto

0

Miehiä on kautta aikojen pidetty vahvoina ja sitkeinä sisseinä mikä puolestaan on johtanut siihen, että miesten on vaikeampi kertoa ja keskustella omasta terveydestään.

Tämän trendin kääntämiseksi on avattu miehille suunnattu terveysportaali, miestenterveys.fi, jonka tarkoituksena on tarjota tietoa miehistä miehille.

Tekijätiimi toteaa, että naisten terveydestä on löydettävissä tietoa netistä enemmän kuin miesten. Tämä oli pontimena sivuston avaamiselle. Tilastot osoittavat myös, että miehet hakevat terveystietoja netistä harvemmin kuin naiset.

-Jokapäiväisessä työssämme miesten terveysasioiden parissa olemme huomanneet, että saatavana olevan terveystiedon määrässä ja laadussa on selkeä sukupuolten välinen ero. Tähän tosiasiaan liittyy puolestaan se, että moni mies on naisia haluttomampi kertomaan siitä, miten hän oikeastaan voi. Siksi haluamme olla edelläkävijöitä ja julkistaa nimenomaan miehille suunnatun terveysportaalin, sanoo Besins Healthcare Nordicsin johtaja Per-Olof Nilsson.

Sivuston perustaja on Besins Healthcare Nordics, joka on yksi maailman vanhimmista lääkeyrityksistä.

Kiinnostaako sinua tietää miten voi saada kaikki tuotteet aina ja ehdottomasti sillä halvimmalla hinnalla koko Suomessa? No klikkaa sitten tästä niin tiedät.

Jaa

Kommentoi