Vuosikymmenten ajan Ylen tv-toimittaja Anne Flinkkilä, 64, on tullut kansalaisten olohuoneisiin eri haastatteluohjelmien myötä.

Nyt hän on jäämässä eläkkeelle. Hän kertoo Me Naiset -lehdessä saaneensa diagnoosin, joka on kuin tikittävä aikapommi.

Kaikki lähti siitä kun hänen vartalonsa toinen puoli äkisti puutui vuosi sitten.

– Pääni kuvattiin, ja sieltä löytyi satunnaislöydöksenä puhkeamaton aneurysma eli pullistuma aivoissa. Juuri niin pullistumat yleensä löytyvät. Ajattelin, että tämä ei voi olla mahdollista, Flinkkilä kertoo Me Naisille.

Konsultaatiossa on päätetty, ettei aneurysmaa leikata. Tämä pelottaa Flinkkilää, sillä pullistuman puhjettua ihminen usein kuolee heti, osa ambulanssiin. Monille jää jotain vaivaa, jos henki säilyy.

– Yhtäkkiä minulla on aikapommi päässäni, enkä voi vaikuttaa siihen mitenkään. Olen tajunnut, kuinka hauras ja arvaamaton ihmisen keho on, Flinkkilä toteaa Me Naiset -lehdessä.

Annea ei tulla enää näkemään ruudussa – 37 vuoden ura on tullut päätökseen. Hän jää lokakuussa eläkkeelle.

Mainos
Yksinäinen, oletko kuullut jo Valosta?

Valo on Suomen nopeimmin kasvava deittipalvelu, jossa etsitään kumppania aivan tosissaan.

Valo-sovellus yhdistää ihmiset, jotka etsivät kristilliset arvot jakavaa elämänkumppania. Valo on kristilliset arvot omaava, mutta ei uskontoihin sitoutunut deittipalvelu. Sovellus on suunniteltu siten, ettei kumppanin valinta olisi yhtä pinnallinen prosessi kuin tavallisissa deittisovelluksissa. 

Valo kannustaa ihmisiä selvittämään toisesta elämäntyylit, arvot ja odotukset tulevaisuudelta ennen suunnitelmia sitoutumisesta. Valo-sovellus erottuu käyttäjäkuntansa suhteen muista deittisovelluksista: Suomessa sovelluksen yli sadastatuhannesta käyttäjästä 94 prosenttia etsii pysyvää parisuhdetta.

Ehkä sinunkin on aika astua Valoon. Tutustu tästä Valoon!