Kaupallinen yhteistyö / Sortter

Osamaksusopimus saattaa vaikuttaa hyvältä rahoitusvaihtoehdolta, mutta kustannukset voivat nousta korkeiksi. Tiesitkö, että kilpailuttamalla uuden tai olemassa olevan luoton voit säästä huomattavasti rahaa?

Moni esteettisiin hoitoihin tai plastiikkakirurgiaan erikoistuneet yritykset tarjoavat rahoitusvaihtoehtona osamaksua. Osamaksu saattaa vaikuttaa houkuttelevalta vaihtoehdolta pienen kuukausierän vuoksi. Luotosta maksettavat kulut ja korot nousevat kuitenkin huimasti, kun luotto ei lyhene.

Kotimainen pankkipalveluja ja rahoitusalaa vertaileva Sortter selvitti, kuinka paljon kalliimmaksi osamaksusopimus usein tulee kuin esimerkiksi vakuudeton laina.

Mikä on osamaksusopimus?

Osamaksusopimus tarkoittaa palveluun tai tuotteeseen suoraan sidottua luottoa. Kun ostat tuotteen tai palvelun, voit rahoittaa ostokset osamaksulla. Ostokset tehtyäsi maksat luotonmyöntäjälle rahat takaisin sovituissa summissa.

Osamaksusopimuksen vuosikorko on kuitenkin usein 19.50–19.95 % välillä. Lisäksi kuukausittaiset tilinhoitomaksut lisäävät kustannuksia merkittävästi.

Kilpailuta rahoitusvaihtoehdot

Ennen kuin hyväksyt tarjotun osamaksusopimuksen, muista vertailla eri rahoitusvaihtoehtoja. Osamaksusopimuksen lisäksi voit rahoittaa esteettiset hoidot luottokortilla tai kulutusluotolla.

Luottokortin saldo ei välttämättä aina riitä plastiikkakirurgisen toimenpiteen maksamiseen. Lisäksi luottokortin vuosikorko voi olla luotonantajasta riippuen 7.50–19.99 %.

Kulutusluotto on vakuudetonta lainaa, jota on mahdollista hakea 1 000–60 000 euron väliltä. Kulutusluoton korkotaso vaihtelee noin 4–15 % välillä.

Onko käytössäsi jo osamaksu?

Mikäli hyväksyit osamaksusopimuksen tai olet jo maksanut takaisin osamaksua kuukausierissä, voit silti kilpailuttaa sopimuksesi uudelleen ja säästää luottokuluissa.

Kilpailuttaminen onnistuu joko kysymällä itse tarjouksia eri pankeilta tai käyttämällä kotimaisen Sortterin ilmaista vertailupalvelua.

Sortterin vertailupalvelussa täytät vain yhden lainahakemuksen, joka lähetetään yli 20 pankille tai rahoituslaitokselle. Voit siis saada jopa kymmeniä lainatarjouksia, joista valita itsellesi sopivin. Vertailu tapahtuu todellisen vuosikoron mukaan – järjestämme tarjoukset sinulle edullisuusjärjestykseen. Näin näet helposti, mitkä ovat sinulle henkilökohtaisesti tehdyt lainatarjoukset ja niiden kustannukset.

Jos sinulla on muuta lainaa tai esimerkiksi luottokorttivelkaa, voit samalla yhdistää lainat. Lainojen yhdistämisen avulla voit säästää luottokuluissa, kun maksat vain yhden luottosopimuksen kuluja ja korkoja. Lisäksi usein suuremmassa lainassa on pienempi korko.

Näin kilpailutus tapahtuu

  1. Täytä lainahakemus tarvitsemallasi lainasummalla.
  2. Tarkista hakemus ja lähetä. Voit saada jopa heti ensimmäiset lainatarjoukset.
  3. Vertaile tarjouksia keskenään ja valitse sopiva luotto.
  4. Allekirjoita lainasopimus lainanantajan kanssa verkkopankkitunnuksilla.
  5. Rahat maksetaan tilillesi jopa samana päivänä.

Tutustu vertailupalveluun ja kilpailuta rahoitus jo tänään.