Saija Tuupanen on tällä hetkellä yksi Suomen valovoimaisimmista iskelmägenren esiintyjistä, ellei jopa valovoimaisin.

Siinä missä monen tangokuninkaallisen ura on lopahtanut melko lailla kuninkuusvuoden jälkeen, Tuupanen voi juhlia tänä vuonna 20-vuotisjuhlavuottaan tangokuningattarena. Keikkoja riittää ja rinnalla kulkee monivuotinen rakkaus, koomikko Sami Hedberg. Saija on puhunut kiitollisuudesta, jota hän tuntee elämää kohtaan.

Aina ei kuitenkaan ole ollut näin auvoisasti. Anna-lehden haastattelussa Saija on puhunut työpaikkakiusaamisesta, jonka uhriksi hän takavuosina joutui.

Tänään -15% hinnasta pois koodilla AURINKOINEN15 – Puhti-laboratoriotestit ilman lääkärin lähetettä

Hänen bändissään oli takavuosina orkesterinjäsen, jonka kanssa asiat eivät sujuneet hyvin.

-Saan voimaa musiikista, ihanasta yleisöstäni ja bändini soittajista. En pidä tätä itsestäänselvyytenä, sillä aina ei ole ollut näin. Vuosia sitten bändissäni oli ihminen, jonka vihainen katse ja sanat saivat minut pelkäämään ja purskahtelemaan itkuun ennen ja jälkeen keikkojen, Saija muistelee Annassa.

Sanat ja käytös olivat omiaan musertamaan artistin itsetuntoa ja vaikuttamaan hyvinvointiin arjessa. Työkaverin suunnalta tuli totaalista mitätöimistä; hän ei tervehtinyt eikä edes katsonut päin. Aikansa Saija sinnitteli. Tätä kesti pari vuotta.

Tänään -15% hinnasta pois koodilla AURINKOINEN15 – Puhti-laboratoriotestit ilman lääkärin lähetettä

-Eräänä aamuna menin keikkamatkalla hotelliaamiaiselle. Menin muuten tyhjässä salissa puurolautaseni kanssa miehen pöytään ja toivotin huomenta. Sanaakaan sanomatta hän vaihtoi pöytää, Saija muistelee.

-Lopulta minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin antaa tälle henkilölle lähtöpassit. Keskinäinen luottamus ja työrauha ovat tässä työssä kaiken a ja o. Nyt tiedän, että vaikka kaatuisin kesken keikan, pojat kyllä ottavat minusta kopin, Saija kertoo yhtyeestään Anna-lehdessä.