Salatut elämät -tv-sarjasta tuttu näyttelijä Jasmin Voutilainen on ollut sarjasta useampaan otteeseen tauolla. Nyt hän paljastaa mistä on kyse.

Nainen on avautunut vaikeasta masennuksestaan sosiaalisen median tilillään.

– Makaan sängyssä pitkään jatkuneen vaikean masennuksen ja ahdistuneisuuden uuvuttamana. Koko elämä on tuntunut pelkältä harmaalta mössöltä, eikä oikein mistään saa tartuttua kiinni. Oon pelännyt kuolemaa, vaikka toisaalta oon pelännyt sitäkin enemmän herätä uuteen päivään, hän alustaa.

-Elämä on kaatanut mulle täyslaidallisen paskaa. Enkä tiiä millon elämä päättää et nyt oon saanut tarpeeks kurjia juttuja, että annetaan sille jotain kivaakin. Mut sen mä silti tiedän, et oli niin tai näin, niin lopulta se aurinko aina paistaa. Ja uskon myös, että kaikille annetaan just sen verran, mitä jaksaa kantaa. Näistä syistä oon katsonut parhaaksi olla hetken pois täältä somen ihmeellisestä ja osin raadollisestakin maailmasta, nyt kun ite yrittää vaan selviytyä tunti kerrallaan ja pysyä jotenkin elämän kyljessä kiinni.

Jasmin toteaa, että avun hakeminen ja saaminen on ollut vaikeaa. Mielenterveyspalvelut ovat todella ruuhkautuneita.

-Sinne päästyäni musta on pidetty tosi hyvää huolta. Päivä kerrallaan. Tänä vuonna keskityn vaan paranemiseen tästä kaikesta. Baby steps ja silleen. Mieli on ihmeellinen juttu, ja masennus on ihan oikea sairaus. Sitä ei pidä koskaan vähätellä! Tsemppiä kaikille ketkä käy samaa läpi. Ei se helpota vielä tänään, tuskin huomennakaan, mut lupaan sulle ja itelleni, et jonain päivänä helpottaa, kunhan vaan jaksaa taistella ja yrittää pitää kiinni edes joistain pienistä asioista, joista saa iloa. Ja paranemista kohti mennään, periks ei anneta.