Sampo Kaulanen yllätettiin tänään perinpohjaisesti!

0

Suomen tunnetuin K-kauppias ja sosiaalisessa mediassa aktiivisesti toimiva Sampo Kaulanen yllätettiin tänään perjantaina perinpohjaisesti. Sampolla ei ollut mitään hajua siitä, mikä häntä odottaa, ennen kuin hän sai illansuussa varsin iloisen ilmoituksen. Ja sanan varsinaisessa merkityksessä iloisen.

Nyt on nimittäin niin, että Ylläksellä, Äkäslompolossa vaikuttava Sampo on Vuoden 2015 Ilopilleri. Terveyteen ja itsehoitoon erikoistunut verkkomedia Terveyden Asialla jakaa tunnustuksen vuosittain. Tänä vuonna Ilopilleri-tunnustus jaetaan ensimmäistä kertaa.

Raadissa olivat mukana verkkomedian päätoimittaja Sege Myllymäki, toimittaja Pia Virtanen sekä web-asiantuntija Juhani Andersson. Valinta oli yksimielinen.

Raadin puheenjohtaja Sege Myllymäki toteaa perusteluissaan näin:

Sampo Kaulanen on osoittanut, että mielenterveys on oikeasti luovaa hulluutta. Sampo on innostanut lukuisia suomalaisia hauskoilla tempauksillaan, myötätunnollaan, hyvällä huumorintajullaan, jakamisen esimerkillään, välittämisellään, rehdillä ja reilulla asenteellaan. Hän on osoittanut, että hyvä henki yhdistää ja iloinen mieli tarttuu. Sampon somesuosio perustuu siihen, että hän kerta kaikkiaan ja yksinkertaisesti on vain aivan mahdottoman symppis ilopilleri. Tunnustusta ei näin ollen voi jakaa muuhun osoitteeseen.

Onnittelut Sampolle!

Jaa tämä juttu ystävällesi.

Sampon terveysvinkit voit lukea TÄSTÄ

 

 

Kuva: Jussi Ratilainen

Jaa

Kommentoi