Näyttelijä Hannele Laurin vointi petti äitienpäivänä, kertoo viihdelehti Seiska.

Lauri kuskattiin sairasautolla tutkimuksiin.

– Juu, kyllä tämä pitää paikkansa. Olipahan taas äitienpäivä, Lauri on kommentoinut asiaa Seiskalle.

Lauri kertoo lehdelle, että hänellä oli hengitysvaikeuksia aamupäivällä. Hänen lonkkansa on hiljattain leikattu, ja niinpä Lauri soitti kirurgilleen kertoen tilanteestaan.

– Hän sanoi, että minun pitää soittaa ambulanssi, ja minähän soitin. Ambulanssikuskit epäilivät keuhkoveritulppaa, ja siitä sitten lähettiin kiiruulla sairaalaan. Sairaalassa minulle tehtiin kaikki mahdolliset testit varjoaineilla ja vaikka millä. Lopulta selvisi, että veriarvoissani on häikkää. Se johtui minulle äskettäin tehdystä leikkauksesta. En ole operaation jälkeen päässyt oikein kunnolla liikkeelle, ja siitä syntyi niin sanottu komplikaatio, Lauri kuvaa Seiskalle.

Kuvauksia ja töitä hän suunnittelee vasta loppukesälle, jotta hän ehtii toipua leikkauksestaan.

Mainos
Oletko kuullut jo Valosta?

Valo on Suomen nopeimmin kasvava deittipalvelu, jossa etsitään kumppania aivan tosissaan.

Valo-sovellus yhdistää ihmiset, jotka etsivät kristilliset arvot jakavaa elämänkumppania. Valo on kristilliset arvot omaava, mutta ei uskontoihin sitoutunut deittipalvelu. Sovellus on suunniteltu siten, ettei kumppanin valinta olisi yhtä pinnallinen prosessi kuin tavallisissa deittisovelluksissa. 

Valo kannustaa ihmisiä selvittämään toisesta elämäntyylit, arvot ja odotukset tulevaisuudelta ennen suunnitelmia sitoutumisesta. Valo-sovellus erottuu käyttäjäkuntansa suhteen muista deittisovelluksista: Suomessa sovelluksen yli sadastatuhannesta käyttäjästä 94 prosenttia etsii pysyvää parisuhdetta.

Ehkä sinunkin on aika astua Valoon. Tutustu tästä Valoon!