Sonja, 24: Tinder hylkii minua – syy on tässä!

43

24-vuotiaan Sonjan kertomus pistää ajattelemaan. Näin hän kirjoittaa:

Olen nyt ollut Tinderissä jonkin aikaa ja todennut että olen kaikille ihan turn off. Olen kaikille ihan turn off omalla taustallani.

Mikä se tausta on? Se että olen sinkkuäiti. No, voidaanhan minua kutsua myös virallisemmin yksinhuoltajaksi, yh:ksi, yh-äipäksi.

Olen 24-vuotias, ihan kivannäköinen nainen, mutta kyllä on Suomen-maassa vaikea löytää Tinderistä seuraa, kun on yksinhuoltaja. Kaikki stoppaa nimen ja omaan siihen yhteen asiaan: minulla on lapsi. Ei kukaan halua ”lapsellista” naista – tai no, tietenkin kelpaisin 50-vuotiaalle miehelle, mutta en omanikäiselleni tai kolmekymppiselle. En ainakaan vakavaan suhteeseen.

Voihan Tinder olla vääräkin väline, mutta ei kuitenkaan. Samaa olen kokenut kaikkialla muuallakin, myös livenä. Mies liukenee hyvin pian kun saa kuulla lapsestani.

Mistä alkaen sinkkuäidistä tuli vammainen ja syrjitty? Mikä teitä miehiä riivaa? Miksi pelkäätte lapsia tai ”lapsellisia” äitejä? Nykypäivänä on niin hyvät turvaverkot ja kaikki olemassa, ettei kukaan yh etsi sinusta elättäjää. Jos lapsi ei ole aivan vauva, ei se elämä pyöri 100-prosenttisesti myöskään hänen ympärillään. Sitä paitsi en etsi isää vaan kumppania.

Suosittelen jokaista karvat pystyssä eläjää kurkistamaan laatikon ulkopuolelle. Sinkkuäideissä ei ole mitään pelättävää. Älkää hyvät miehet antako sen määrittää ihmistä ja naista kokonaan – monia hyviä tuttavuuksia jää ehdottomasti muutoin huomioimatta. Sitä paitsi, pitää muistaa sekin, että hyvä sinkkuäiti ei edes esittele lastaan kaiken maailman Tinder-matcheille ennen kuin vasta suhde on hyvällä tolalla. En minä ainakaan halua hämmentää lastani.

Näin se on: Tinder hylkii mua koska kinder.

Kuvituskuva

ILMOITUS Uutta, rasvan voi nyt jäädyttää pois
jouninkauppa

Jaa

43 kommenttia

 1. BukkaGe on

  ”Mistä alkaen sinkkuäidistä tuli vammainen ja syrjitty? Mikä teitä miehiä riivaa? Miksi pelkäätte lapsia tai ”lapsellisia” äitejä?”

  Nokun siinä se vähän on. Olet jo tehnyt toisen miehen kanssa lapsen ja vaikkei sitä tarvitsisi elättää, sitä täytyy sietää. Anteeksi nyt julma puhe mutta joidenkin mielestä toisten pienet lapset ovat äärimmäisen ärsyttäviä.

  • Siis mitä xx? Sä oot ainakin sinkku, se on saletti. Kuinka kukaan voi ajatella noin?

   • jombi67 on

    Helposti voi useampikin mies samaistua. Tuo Yksinhuoltajuus kertoo 99.9% tapauksista joissa ei ole joko tiedetty ehkäisystä tai sitten nainen/mies käynyt vieraissa. Nuoret eivät tiedä mitä on rakkaus, se ei ole sitä onko joku pussannut jonkun alapäätä humalapäissään vaan sitä, että siedetään toista ja osataan antaa erehdykset anteeksi.
    Huomaa kyllä, että NINA on vielä nuori joka ei ole vielä täysin ymmärtänyt elämää.

   • Tero_alabama on

    Olen pahoillani mutta jokainen itseään arvostava mies ajattelee noin. 😀
    Olen myös pahoillani vääristä valinnoistasi elämän suhteen, jos sinun nyt pitää itkeä mikset saa kunnon miestä.

 2. syntinen on

  mikä ihme tuo on? samoin naiset karttaa miestä kuin ruttoa jos se ei käy salilla ja oo rikas. jokainen ettiköön tasoista kumppaniaan. yh mammoille on ihan omat markkinansa, siellä tinderissä on riittämiin niitä miehiä joilla on perhettä aikasemmista suhteista, eikä ne yleensä valehtele asiasta. jos vaikka vaihteeks painaisit sydämmen kuvaa miehelle joka kertoo et sillä on lapsia edellisestä suhteesta.

 3. Entäpä jos ei vain pidä lapsista eikä halua niitä millään muotoa osaksi elämäänsä? itse olen tälläinen. aina ollut.

  • No sää ootki umpiluupää luultavasti vaikea alkoholisoitunut äärivasemmisto työtön luuseri etkä edes väkivaltaisuudeltas osais hoitaakaan ”toisten” muksuja. No onneks tuommoset piippalakit hukuttaa elämänsä pullonpohjalle ja baareihin ja tietysti täällä trollaamiseen mut eihän sustakaan mihinkään ja se on vaan karu fakta.

   • Niin tai menestyvä sm tason urheilija. Mä en ainakaan haluu muitten pentuja omaan elämään. Joutuu vielä yh mamman lapsen isänkin kanssa tekemisiin. Virhe on tehty elämässä jos lapsi löytyy jo valmiiksi ja sinkkuna. Sen ymmärtää jokainen lapseton sinkkumies.

   • Tero_alabama on

    Sieltähän taisi löytyä päivän xx. Teitkö xx ja humalapäissäsi sille muijalle huoltajuussopimuksen siitä toisen miehen xx ja nyt tulit katumapäälle huomattuasi virheesi? Katkeruus paistaa ainakin kuuhun asti. 😀
    Minuakin harmittaisi toden teolla.

   • Tero_alabama on

    Ja se nyt on ainakin surullista, jos kirjoitusasustasi päättelemäni, kaltaisesi kallu pääsee kasvattamaan kenen tahansa lasta.

   • manimaan on

    Hei Ville (Sonja), on pikkasen läpinäkyvät YH-defenssit siellä, kantsisko poistaa? xx yksinhuoltajuutesi paistaa läpi niin selkeästi, että hävettää puolestasi. Mene kasvattamaan sitä xx, älä tuhlaa aikaasi internetissä. Tämä on herrasmiesten, ei xx kerho.

 4. eiköhän se lapsi tule siinä mukana jos jossai vaiheessa saman katon alle muutetaan.

  siinä se ongelma ainaki omalla kohalla sekä se, että todennäkösesti se exäki pyörii kuvioissa mukana :/

 5. Ruotsinsuomalaiseisilla on sellainen veteen piirretty viiva,ettei ne alkaa
  seukkaamaan kantasuomalaisen Kaa.

 6. Sakke 27v on

  Siis mitä ihmeen järkeä edes olisi lapsettoman sinkkumiehen ottaa nainen jolla on jo valmiiksi lapsia, jos tarjolla on valtavat määrät naisia joilla ei ole vielä lasta? Lapsen jo hankkineet tapailkoot keskenään. Me lapsettomat voimme sitte mahdollisesti aloittaa jonkun kanssa ihan puhtaalta pöydältä.

 7. doublestandards on

  minkä takia naiset karttaa lyhyitä miehiä? monia hyviä tuttavuuksia jää ehdottomasti huomioimatta.

 8. valinta on

  yksinhuoltajanainen on lähtökohtaisesti epäluotettava ja harkintakyvytön. turha on valittaa, kun kaikki johtuu omista päätöksistä.
  harkintakyvytön: kun lapsen tekoa aletaan suunnitteleen, niin kyllä siinä molemmilla pitäisi olla varmuus kumppanista, että tuon kanssa jaksan läpi elämän. lapsen hankinta ei pidä olla mitään kevytmielistä lemmikin hankintaa. erotilanteet vaikuttaa aina lapsen kehitykseen.

  epäluotettava: nainen osoittaa suurta epäluotettavuutta, kun hän on kerran jo lupautunut sekä ollut valmis perheen perustamiseen ja kuitenkin päättää erota. (tietenkin voidaan ajatella, että mies on kuollut tai on tapahtunut jokin suuri muutos, mutta luulen tämän olevan harvinaisempaan) täten, harva mies haluaa ottaa riskiä, kun naisen luotettavuus on tiedossa. miehen vaarana on, että nainen vie uuden miehenkin lapsen ja rahat.

  yksinhuoltajamies on taas vastakohta, naiseen näyttää yksinhuoltajamies vedota, pystyyhän hän osoittaan kyvykkyyttä perheen pidosta. yksinhuoltajamiehet harvemmin ovat lähteneet suhteesta kevytmielisesti, ovat luultavammin leskiä kuin naiset. yksinhuoltajamies on lisäksi saanut vakuutettua sosiaalihuollon, että on kykenevämpi kasvattaja tapauksessa kuin äiti; (yleensä lapset määrätään äidille)

  täten, on turha itkiä ja valittaa, että uutta miestä ei löydy, kaikki on ollut omassa harkinnassa alusta lähtien. omien päätösten kanssa pitää pystyä elämään.. valintojen maailma

 9. Koska nuorena sinkkuäitinä elämänvalintasi kuvaavat luonnettasi paremmin kuin mitään mitä suustasi päästät. Minua ei vastuuttomat naiset sytytä ja vaikka kuinka syyttäisit miestäsi vastuuttomuudesta ja siitä että on jättänyt sinut lapsen kanssa, niin itse olet myös kyseisen miehen isäksi etsinyt. Jos kyseessä vahinkolapsi, niin yhtälailla se kuvastaa asenteitasi.

  Vastuulliset miehet karttavat vastuuttomia naisia. Etsi itsellesi kalataisesi vastuuton mies. Ilmeisesti yhden jo jossain välissä löysit.

 10. Sakari Lind on

  Oletko yllättynyt tästä? Oikeasti et osannut odottaa, ettei kovin moni ole kiinnostunut kasvattamaan ja ruokkimaan vierasta lasta? Tinderissä on parempiakin kumppaniehdokkaita tarjolla swaipista toiseen joiden kanssa olisi potentiaalista tehdä oma yhteinen lapsi, joten miksi kukaan kiinnostuisi sinusta, jolla on jo iso riippakivi kannettavana?

  Ylipäänsä 24-vuotias yh on jo melkoinen varoitusmerkki. Olet saanut lapsen melko aikaisin ja todennäköisesti harkitsematta tai jotain muuta on tapahtunut, kun olet yh:ksi päätynyt, vaikkei näin olisi, itse en ainakaan ole kiinnostunut ottamaan selvää. Kuka nuori aikuinen haluisi pilata oman elämänsä sinuun ja sinun vahinkoosi?

 11. Ihan oma syy on

  Itseäni ei ainakaan huvita rajoittaa elämääni TOISEN lapsen vuoksi. Turha se on valittaa omista virheistään kun toiset ajattelevat omaa tulevaisuuttaan.

  Ps. Eiköhän niitä lapsellisenkin kelpuuttavia miehiä ole ihan riittämin, se nyt on vaan fakta että vaikka olisit ulkonäöltä 8/10, lapsi laskee sen vähintään 6/10.

 12. Lapseton sinkkumies on

  Paljonkin syitä.

  -Miksi pitäisi ottaa omaan elinpiiriinsä ja vastuilleen jonkun toisen äijän kersa?

  -lapsi ja lapsen isäkin asetetaan kaikessa päätöksenteossa sinun edellesi. Eli lähdet jo valmiina takaa-ajoasemasta.

  -Kertoo naisen huonosta arvostelukyvystä, mikäli ei pysty tarjoamaan lapselleen tervettä kasvuympäristöä.

  Ja viimeisenä, miksi ihmeessä ottaa joku yh kun kauniita lapsettomia naisia on vapaina pilvin pimein?

 13. Ei mitään sympatiaa nyt heru. On paljon ihmisiä, joiden on vaikea löytää seuraa jonkin ulkoisen piirteen vuoksi, mihin eivät voi itse vaikuttaa. Tämä nainen taas on itse tehnyt valintansa ja hankkinut lapsen. Muutenkaan kirjoituksesta ei selviä, millaisia tyyppejä hän on vetänyt oikealle. Itse hän ei halua 50-vuotiasta, tai edes yli 30-vuotiasta miestä. No, eiköhän alle kolmekymppisillä ole yhtä lailla oikeus haluta lapsetonta seuraa.

 14. Raimo Kivioja on

  Tinderin maine perustuu mahdollisuuteen saada nopeasti seksiseuraa. On Suomessa tosikompiakin välineitä. Meinaan, että vakavaan suhteeseen voi päästä toisenlaisella välineellä.

 15. Onko se jollekkin yllätys että nainen jonka kanssa elämiseen kuuluu toisen alulle xx sietäminen ja elättäminen on markkina-arvoltaan alhaisempi kuin nainen johon tällaista taakkaa ei kuulu? Logiikka älä jätä, kumppanin valikoiminen ei ole syrjintää. Kerran yh:ta xx pitäneenä osaan jatkossa välttää. ”En etsi isää lapselleni tai elättäjää” -> Bullshit, yleensä etsivät molempia.

 16. Ei kiinnosta alkaa suhteeseen jossa on valmiiksi tehty lapset. Onko se niin vaikea ymmärtää?
  Eihän itsellesikään kelpaa tietynlaiset, mikä hemmetin etuoikeus sulla on kitistä miehistä, laske sitä rimaasi niin voit ehkä löytää jonkun beta cuckin joka lankeaa paskaan.
  Aika kuluu niin saa olla isänä, sanoit mitä tahansa. Saa hakea ja kuskata lasta pitkiinsä, yhdessä ei voi mitään tehdä kun pitää lapselle olla läsnä, ei kuule voisi vähempää kiinostaa.
  Mene kitisemään lapsen isälle.
  Ei ole toisten miesten tehtävä rueta sinun elämkallu valintoja, itse olet valinnut.

  Ei tarvi niitä +40v miehiä pelätä, siellä sisällä voi olla kultaa. Laskeppa niitä kriteerejäs ja lopeta kitinä. Se nyt vain on niin että lapset laskee naisen markkinaarvoa puolella, ja vielä enemmän jos ns.xxx xxx
  Katso peiliin ja arvioi muuttuuko maailma itkemällä, vai pitäskö ite muuttua? Tai jatka vain itkua vaikka nelikymppiseksi asti, mieti kelke kelpaat sitten.

  • Sensuuri iski, eli vielä vähemmän suomalaisia miehiä kiinnostaa jos mukulat on tehty ulkomaan ”insinöörien” kanssa.

   Onko nyt sopivampi kieliasu?
   Jos ei, niin voisiko moderaattori ystävällisesti kertoa miten asia sitten pitäisi ilmaista?

   On kyllä kummalliseksi mennyt maailma kun mistään ei voi puhua suoraan, pelkkää pumpulia kaikille.

 17. Väsynyt mies on

  Itse seurustelin parisen vuotta yh-äidin kanssa jolla on kaksi lasta aikaisemmasta suhteesta. Tosi raskasta touhua oli se, etten muuta sano. En uskalla suositella omien kokemuksieni pohjalta mutta ryhtykööt toki ne joilla uskoa, rakkautta, rahaa ja voimia loputtomasti riittää.

 18. Mudo Pehis on

  Kai Sonja likettää myös kaikki salia karttavat, vähemmän äveriäät miehet eikä syrji tuollaisten ulkoisten seikkojen perusteella?

 19. Miehenä sieltä ei saa lainkaan seuraa, koska en ole lääkäripankkiirisalihirmumiljardööri. 🙂

 20. Kyllä sitä itsekkin oon saanut pakit naiselta, koska mulla on lapsi. Muistan aina kun tapailin yhtä mukavaa daamia. Se sanoi suoraan vähän ajan kuluttua, että hän ei voi seurustella mun kanssa, koska mulla on lapsi ja hän haluaa olla huomion keskipiste. Siinä kyllä itsekkin totesin että joo kiitos, mua ei saa vaan yhdessä paketissa, vaan siihen pitää ottaa koko roska. Kiitin häntä ja toivotin hyvää jatkoa. En mä siitä traumoja saanut. Mulle lapsi on tärkeämpi kuin mikään nainen. Nykyään onnellisesti naimisissa lapsettoman naisen kanssa ja uusi puoliso on pojalleni toinen äiti.

 21. Eronnut mies on

  Kunnon äiti on 50% omistettu lapsilleen. Huonoa äitiä, joka omistaudu lapsilleen ei kukaan halua pitkään suhteeseen.

  Varsinkin pienet lapset tarvitsevat äitiä 100% ajasta. Lapsi siis tulee miesystävän elämään, halusi tai ei. Lisäksi opiskeluja ja töitä häiritsee, niin noin nuoren naisen tulevaan elintasoon sillä on negatiivinen merkitys, jos ei tee paljon, paljon töitä tulevaisuuden eteen – ja sitten ei jää aikaa miehille.

  Huono diili, aina. Poikkeuksena on , jos on itsellä samanikäisiä lapsia tai lapset pärjäävät yksin (=teini-ikä), kun äidin kanssa käy viihteellä.

 22. Eräs mummu on

  Henkisesti epäkypsiä kirjoituksia,narsistisia piirteitä löytyy ihan kaikista miesten kirjoituksista.Ei uskoisi että eletään 2000-lukua.Aika säälittävää.

 23. Ehkä sen uuden miehen ei isäksi tarvitse alkaa, mutta kyllä sen täytyy osata olla lapselle turvallinen ja luotettava aikuinen. Eli isähahmo. Ja kyllä siinä varmasti vuosien varrella menee jokunen euro vahingossa lapseenkin, esim jos joskus vaikka yhteen muutetaan.

  Minä en pidä ollenkaan huonona asiana sitä, että joku suoraan minut torjuisi. Sehän on vaan hyvä, etten altista itseäni tai myöhemmin lastani sellaiselle ihmiselle, joka ei minua/meitä hyväksyisi.
  Tässäkin kommenttiketjussa on iso määrä sellaisia ihmisiä, joiden kanssa en ikipäivänä haluaisi olla missään tekemisissä, edes ystävämielessä. Sillä jos sellainen asia kun lapsi tai äitiys nostattaa noin paljon kuvotusta ja vihaa, se on vaan minulle liian vierasta. Harva näistä miehistä tässä ketjussa, joita naisen äitiys haittaa, perusteli asennettaan ilman loukkaavaa/vähättelevää sävyä kommentissaan.

  Onneksi on myös järkeviä miehiä, joilla reaktiot yh-vanhempia kohtaan kohtaan on ihan lämpimät vaikkeivat itse kokisi, että pystyisivät sellaiseen suhteeseen hyppäämäänkään.

  Ja onneksi on järkeviä ja ihania miehiä, joilla ei ole ennakkoasetelmia (ainakaan kiveen hakattuja) yh-vanhempia kohtaan, vaan ovat valmiita myös sellaiseen suhteeseen panostamaan täysillä. Myönnettäköön, että kyllä se vaatii tietynlaista elämänasennetta ja vakaata uskoa siihen parisuhteeseen. Helppoa uusioperhe-elämä ei ainakaan alkuun varmasti ole, mutta helppous ei ole synonyymi onnellisuudelle tai hyvälle parisuhteelle.

 24. Heh, joku tuolla ketjussa taitaa ite olla vielä vaipoissa kun niin puusilmäinen oli kommentti. Että kun nainen on yh, niin hän on lähtökohtaisesti epäluotettava eikä hänellä ole harkintakykyä?:😁
  Oma kokemus on sellainen, että seurustelin miehen kanssa reilu 6 vuotta kun päätimme vihdoin, että on aika perustaa perhe. Meillä molemmilla hyvät työpaikat, kivat harrastukset, asunnon ostoa suunnittelimme. Me oltiin jo pitkään eletty yhteistä elämää enkä koe, että olisin kovinkaan paljon paremmin voinut valmistautua äidiksi tulemiseen ja varmistumiseen siitä, että mies olisi hyvä isä.
  Mutta niin vain kävi, että mies häipyi samalla sekunnilla kun lapsi syntyi. Minusta tuli kuin tulikin yh. En koe häpeää lainkaan siitä, että hoidan lastani. Sillä olenhan hänen äiti. Minäkö se tämän tarinan paskempi osa olenkin? Mieshän vaan teki niinkuin miehet hyvin usein tekee.
  Nämä nulikat täällä ulisevat ja haukkuvat yh-naisia vaikka oikea kohde useimmiten on se oman lajin edustaja.
  Jos meillä naisilla olisi tunnettuna tapana jättää kaikki vastuu (taloudellinenkin)täysin miehen kannettavaksi niin kyllä häpeisin olla nainen.
  Nämä ulina-ukot täällä taitavat olla niitä samoja penninvenyttäjiä, jotka armollisesti jäävät perheeseen täysihoitoon, kun nainen hoitaa palkkatyöt, lapset ja kodin. Ja äiti omasta erillisestä tilistään saa aina lastenkin kulut maksaa yksin. Sitten nainen onkin kamala raukka yh, kun jättää sen suurimman lapsen kun huomaa, että paljon helpompaa on olla yksin lasten kanssa.
  Tää on tätä suomalaista kulttuuria, jota niin vaalitaan.

 25. Kertoo aika paljon naisesta jos on tuossa iässä jo hankkinut lapsen ja sitten vielä eronnut siitä miehestä. Miksi kukaan täysjärkinen mies haluaisi omiin jalkoihinsa pyörimään jonkun toisen siittämän lapsen? Ei kiitos.

  Harmillinen juttu, mutta ei kyllä heru sympatiaa tältäkään suunnalta. Kannattaisi vähän miettiä ennen kuin tekee niinkin ison päätöksen kuin hankkii lapsen. Ehkä joku ujo ja hiljainen neitsytmies tuollaisen naisen huolii kun ei muuta saa. Mutta turha odotella tinderistä tai muualtakaan jotain komeaa ja rikasta elämän suurta menestyjää partneriksi jos olet yh-mamma.

 26. Anne Kujanpää on

  Kyllä on paska puhetta kaikki itse olen yksin huoltaja ja eronnut alkoholistista.Minulla ei ole ollut kyllä mitään vaikeuksia saada vakavaa parisuhdetta.eikä ollut hetken mielijohteesta tehty lapsia 17vuotta lasten isän kanssa yhdessä.

 27. Niinkuin tässäkin kommenttiosiossa hienosti näkyy, on miehiä ja sitten kakaroita. Löytääksesi tuohon kuvioon oikeasti hyvän miehen, joudut aika todennäköisesti ”kelpuuttamaan” miehen jolla on entisestä elämästään myös lapsia. Silloin ei tarvitse itsestäänselvyyksistä tehdä rajoja, eikä lapset ole ”ongelma”.

  Jätä nämä nypläämään ohjaimiaan ja imemään keskiketterää, ja siirrä sitä ikähaarukkaa ainakin alarajan kohdalta.

 28. Sen siitä saa kun haluaa vain ”poikia” tapailla. Pojat on poikia, ei oo mikään yllätys että juoksevat karkuun kuullessaan sanan ’lapsi’.
  Kyllä tästä maasta löytyy täysjärkisiäkin miehiä jotka aidosti välittävät naisesta, välittämättä siitä onko tällä lapsia vai ei. Lähtökohtana pitää kuitenkin muistaa että nainen hakee itselleen seuraa, eikä lapselle isää (se jo löytyy). Toki lasten kanssa on silti hyvä tulla toimeen jos jotain vakavampaa on etsimässä.

  Kyllä siellä tinderissä tulee hyviäkin tyyppejä vastaan vaikka 90% tuntuukin olevan pelkkiä sikoja seksin perässä tai sitä vonkaamassa.

  Pitäs miesten muistaa sellanen asia että kohtelee naista samalla tavalla miten haluaa itseään kohdeltavan, niin saattaisivat joskus päästä treffeille asti.

  Mut sellanen vinkkinä, että kyllä siitä lapsesta kannattaa jo profiilitekstissä mainita, niin jääpä kaikki kusipäät kohtaamatta. 😉

  Mun mielestä se että on jo lapsi, kertoo enemmän siltä että on arvot kohdillaan ja perhekeskeinen. Mikäs sen parempi alusta aloittaa toimiva suhde.

  -m33

 29. Sami 41 on

  Voi morjens!
  En oikein osaa sanoa kumpaan suuntaan kääntyisin lapsellisiin vai lapsettomiin.
  Mutta voin kertoa pikkasen siitä mitä on seurustelu yh äidin kanssa n. 14v. Sit tapasin nykyisen vaimoni, lasteni äidin ja elämänkumppanini. Näin meidät istumassa keinutuolissa lastenlapset juoksemassa ympärillä tekohampaat samassa lasissa. Minulla oli kaksi lasta edellisestä suhteesta ja hänellä yksi nyt meillä kolme yhteistä eli siis kuusi yhteensä. Eromme astuu voimaan aivan pila puoliin. Johtuuko siitä että hän oli yh? En tiedä… teinkö kuten miehet AINA tekevät ja juoksin pois kun lapsi syntyi? Ei tainnut ero johtua siitäkään. Kyllä meillä kävi niin että aivan sovussa erottiin kun elämä alkoi olla enemmän kämppäkaveri elämää eikä voi sanoa että ei oltaisi yritetty jatkaa… niin vain kävi, mutta pointtini on se että nainen ilmoitti mtv3 chatissä että miksi miehet karttavat naista jolla lapsi. Vastasin että niin tekevät naisetkin kun ilmoitat että sinulla on kaksi lasta ja siitä alkoi seurustelu ja lopulta avioliitto… ei se elämä yhteen lapseen kaadu. Jos miehet eivät halua toisen lasta niin suotakoon se heille ei sitä missään lehdissä tai internetissä pitäisi parkua vaan jatkaa etsimistä jostain muualta eikä nyt ainakaan tinderistä…

 30. Ite olen 3v tytön yh äiti ja tinderissä lukusii pareja. Iha jopa liikaaki :/ ja kyllä lukee kuvauksessa et mikä olen 😀 eli sulla väärät miehet 😉

Kommentoi

-->