Tänään pysähdyn hetkeksi ja juttelen itseni kanssa. Teen nämä kolme asiaa. Mitäpä jos sinäkin tekisit?

  1. Annan anteeksi jollekin jonkin asian. En muistele sitä enää, en ainakaan aktiivisesti. Pois pyyhittyä, mennyttä, ikuisiksi ajoiksi unohdettua olkoon se. Tulkoon ihan uusi lehti, valkoinen ja kaunis, elämääni.
  2. Sanon itselleni: minä olen hyvä. Minun ei tarvitse olla juuri muuta kuin olen. Ainakaan minun ei tarvitse kipuilla. Jos haluan kehittää itseäni, tehtäköön se hiljalleen, lempeästi, ei väkivalloin. Jos haluan muuttua, muutun oman itseni vuoksi.
  3. Tänään kiitän. Lähetän kiitosviestin tai sanon kiitos jollekin. Kiitos on ihana asia ja se muistetaan pitkään.

Elämäntapavinkit antoi life coach Timo Palonen.

Taatusti maailman hauskimmat lahjaideat – kurkista heti Mulletoi.com