Juuso: En miellä naisaddiktiotani sairaudeksi

6

Juuso toteaa, että on ollut ikänsä seksiaddikti, eikä hänellä ole hajuakaan mistä se voi johtua. Mies kertoo elämästään Oma tarina -osuudessamme.

***

Jos ihminen haluaa seksiä monta kertaa päivässä, onko hän silloin seksiaddikti? Voi olla, mutta minusta hän ei ole, jos hän haluaa sitä oman vaimonsa tai tyttöystävänsä kanssa. Mutta kun ideana on vain kerätä mahdollisimman monta ”rastia” eli kaataa mahdollisimman monta naista, silloin voitaneen puhua seksiaddiktiosta.

Minä olen seksiaddikti, pakkohan se on myöntää. Olen kolmekymppinen, eikä naisten kanssa seksin harrastaminen tuota minulle ongelmaa. Olen hyvässä kunnossa, nuorekas, ihan varmasti haluttava naisten mielestä. Mutta miksi minulle ei riitä yksi nainen, miksi pitää joka viikonloppu yrittää pokata uusi. Tai mieluiten vaikka joka ilta – harmi vain etteivät työt ja muu elämä anna siihen mahdollisuutta.

Olen ollut aina tällainen. Jo nuoresta kundista. En osaa mieltää tätä varsinaiseksi sairaudeksi, mutta onhan tämä mennyt minulla yli. Kaveritkin puhuvat minusta tietyllä alatyylisellä nimellä, jota tähän en kirjoita. Sukunimeni rimmaa hyvin naisen vaginaa tarkoittavan haukkumasanan kanssa. Olen joskus miettinyt miksi mikään ei riitä. Miksi aina pitää olla uusi nainen ja uusi seksikokemus.

En ole löytänyt siihen ratkaisua. En mielestäni kärsi huonosta itsetunnostakaan. Tämä on vain hauskaa. Mutta voiko addiktio olla hauskaa? Onko minulla siis addiktio? Mikä tämä on? Eikö addiktion pitäisi aiheuttaa kärsimystä? Ehkä se kärsimys tulee sitten vanhana, kun en pääsekään enää samalla tavalla naisten pöksyihin, en minä tiedä.

Olen lukenut aiheesta paljonkin. Kyllä siellä lapsuuteen mennään ja varhaiskokemuksiin. En vain osaa tätä mieltää sen analyyttisemmin. En ole kokenut hylkäyskokemusta, jolloin ehdollistaisin sen hyppäämällä kukasta kukkaan ja hylkäämällä sitten ennen kuin minut ehditään hylätä. Ei siinä siitäkään ole kyse.

Onneksi minulla on ulkonäköä, eikä minun ole tarvinnut sortua maksulliseen seksiin. Siihen minulla ei olisi varaa. Olen kyllä rekisteröitynyt useisiin netin seuranhakupalveluihin ja saanut sieltä vähän liiankin helposti naisseuraa. Sitä en kuitenkaan laske maksulliseksi seksiksi.

En osaa mieltää ja analysoida itseäni tämän paremmin. Jos jollakulla on joku ajatus, mistä tämä voisi johtua, minulle voi kyllä kirjoittaa toimituksen osoitteeseen, josta viestit välitetään minulle. Tai heittää kommentteja allekin.

Juuso

ILMOITUS

Joko kokeilit uutta sivustoa, ”Facebookin tuhmaa pikkusisarta?” KLIKKAA alta!

Jutussa on kuvituskuva

Jaa

6 kommenttia

 1. Kaisa Vesa on

  Hei juuso. Luin tarinasi ja minulla on erittäin vaikea seksiaddikti myös.. Itse kärsin Siitä. Ollut aina tuhonnut kolme parisuhdetta.. Mutta mielestäni sinä et koe sitä sen vuoksi sairautena tai vaikeana koska sinun on helppo saada… Jos kysyttävää lisää juttelisin mielellään kanssasi asiasta…

 2. Tuli mieleeni ihan sellainen seksuaalienergian hallitsematon virtaus tai riippuvuussuhde siihen, joka haluaa purkaantua seksin kautta. Tutkimalla omaa seksuaalienergian virtausta, maadoittamalla ne huolellisesti ja yhteyttämällä sen sydänkeskuksen rakkausenergiaan – se voi tuoda hieman enemmän syvyyttä ja monimuotoisuutta sen ilmenemiseen. Jos sydämesi kaipaa ykseyttä toisen ihmisen kanssa niin se jumalainen ja kaiken täyttävä ykseys löytyy myös sinusta itsestäsi. Rakkautta Juuso sinulle! <3

 3. Kyllä se on vaan se kilpailuvietti. Itse tein samaa 15-vuotta. Halusin kellistää aina ”vaikeimmat” naiset ja usein äijille kapakassa sanoinkin että ”näyttäkää kuka tahansa”, kyllä ne aina mukaan lähti.

  Mulle itselleni ei välttämättä seksillä ollut edes merkitystä, en sitä tarvinnut, mutta rasti ruutuun periaatteella hoidin hommat pikaisesti.

  Enemmän se oli nimenomaan sitä että kun joku sanoi, ”tuota ei saa kukaan”, oli tämä myytti murrettava.

  Vinkkinä miehille kaikkien kaatojen jälkeen, parhaiten naiseen joka tietää ”näyttävänsä hyvältä”, toimii välttely ja ylimielisyys.

 4. ”Tai mieluiten vaikka joka ilta – harmi vain etteivät työt ja muu elämä anna siihen mahdollisuutta.”

  Siinäpä vastaus. Ongelma on vasta kun et kykene muista asioistasi huolehtia. Vaan saat kenkää ongelmasi takia ja koko talouskin retuperällä kaiken maailma maksullisten ja muiden seksi menojen jälkeen.
  Oot vaan normaali viriili nuori mies, joka kaataa joka viikonloppu ja välillä herkuttelee netti/tinder helpoilla tutuilla. Epävarmuus ja halu haluta että sulla olisi tälläinen ’tosimiehen ongelma’ paistaa vähän välistä myös. Se on tosiaan ongelma, paha sellainen tuo seksihulluus. Ole onnellinen että kelpaat ja saat ja pystyt elämään myös normaalia elämää sen ohella.

 5. Miks te julkasette vain komppaavia kommentteja? Ei tällä äijällä seksiongelmaa ole, saati hulluutta. Normaali viriili mies.

 6. Amatöörihäntuoon on

  Leila ehti ensin.. Omassa kaveripiirissä täysin normaalia.. Juuso vaikuttaa pahimpiin verrattuna harjoittelijalta.

  2008-2010 olin sinkkuna ja karkasi pahasti käsistä. Onneksi tapasin elämäni naisen ja rauhoituin.

  12viimeisen kuukauden aikana kaadoin n90 naista.. Tarkkaa lukemaa ei ole enkä edes välttämättä haluaisi tietää.. Parhaana viikkona harrastin seksiä 6 uuden naisen kanssa. Baari-illan aikana tuli kaadettua tuplatkin pariin kertaan.

  Kaikki vapaa-aika urheilun ja töiden jälkeen meni treffaillessa tai metsästäessä.
  Sillon ei ollut tinderiä vaan muita facebook sovelluksia, peilikuvaa, suomi24 ym.

  Pokka oli aivan älytön, käytännössä jokainen nainen kenen ulkonäkö miellytti piti yrittää kaataa.

  Haittapuolista voi mainita esim sen että oma maine meni täysin. Ja olihan tuossa omat riskinsä. Jouduin mm muuttamaan kun käväisin väärän naisen pimpassa.

Kommentoi