Kaupallinen yhteistyö: Kristina Cruises Oy

Koe ja näe parhaat palat historiasta, kulttuurista ja elämyksistä kanssamme risteillen: Kristinan yhteismatkat ovat helppo tapa jättää stressi taakse ja keskittyä lomailuun. Keväällä 2023 suuntana on kiehtova ja moderni Saksa.

Anna laadukkaan risteilylaivan kuljettaa sinut Keski-Euroopan kiinnostavimpiin kohteisiin ja nauti leppoisasta lomatunnelmasta perillä!

Monta päivää kestävän risteilyn aikana ehdit nauttia niin matkasta, maisemista kuin vaihtuvista kohteistakin. Kevään 2023 ROPAX-risteilyt suuntautuvat Saksaan, ja tarjolla on jokaista kiinnostavia kohteita:

“Yksilöllinen yhteismatka” on suomalaisen matkanjärjestäjä Kristinan tarjoama matkustusmuoto, joka yhdistää matkanjärjestäjien luotsaaman loman ja yksilöllisen vapauden.

Matkusta yksin, kaksin tai isommalla porukalla

Reissuun on mukavaa lähteä pariskuntana, omalla porukalla ja myös yksin – matkan aikana kohtaat taatusti samanhenkistä seuraa! Kristinan matkoilla kävijöistä muodostuu usein yhteisö, joka reissaa kanssamme vuodesta toiseen ja pitää yhteyttä esimerkiksi Facebook-ryhmän kautta. Tervetuloa mukaan!

-Kristinan yhteismatkat eivät ole ihan tavallisia pakettimatkoja. Olen näillä reissuilla tutustunut lukuisiin uusiin ihmisiin, ja osasta heistä on tullut ystäviä. Vuosien varrella kristinalaisista on tullut kuin oma pieni perhe, kun matkanjohtajat ja muu henkilökuntakin on tullut tutuksi, kertoo vakioasiakkaamme Ritva Mäntymäki.

Viihdy kanssamme maalla ja merellä

Merimatkat ROPAX-risteilyillä taittuvat rennosti Finnlinesin STAR-luokan laadukkailla matkustajarahtilaivoilla. Tarjoamme matkustajille kiinnostavaa ohjelmaa laivalla, sekä tietysti tasokkaita makuelämyksiä.

Kaupunkikohteissa voit vapaasti valita, osallistutko ohjatuille retkille tai sinulle tarjottuun oheisohjelmaan, vai haluatko viettää aikaa omaehtoisesti paikkoihin tutustuen.

-Puhumme yksilöllisestä yhteismatkasta, joka tarkoittaa sitä, että vaikka matkalle lähdetään yhdessä, voi omaa matkaansa yksilöidä aika pitkälle. Matkojen retki- ja ohjelmatarjonnasta voi valita itselleen mieluisat, tai tutustua jokaiseen kohteeseen itsenäisesti, eli yksilöidä oman yhteismatkansa, Kristinan toimitusjohtaja Anu Markkanen vinkkaa.

Tutustu kevään risteilykalenteriin alla olevasta linkistä ja varaa oma matkasi Saksaan jo tänään!

Kevään 2023 Ropax-risteilyt Kristinan kanssa ->