Suosittu someilmiö ja K-kauppias Sampo Kaulanen Jounin Kaupasta Ylläkseltä kertoi Terveyden Asialla -sivuston haastattelussa suunnittelevansa kuntoilun ja terveellisemmän elämän aloittamista. Päivät venyvät, eikä muutoin jaksa. Nyt Sampo kokee yllätyksen.

Sampo on oikeiden asioiden äärellä. Helpottaakseen Sampon aloittamista Terveyden Asialla haastaa Sampon viikon terveyshaasteeseen.

sampo_kaulanen_self-Sampo, tämä on vain viikko, mutta se viikko voi muuttaa elämäsi ja sitouttaa sinut parempaan tulevaisuuteen. Asian julkisuus on vain kannustavaa tässä yhteydessä, Terveyden Asialla -sivuston päätoimittaja Sege Myllymäki toteaa.

Haasteen ideana on tehdä päivittäin yksi terveysteko, josta saa pisteen. Kun viikko on kulunut, nähdään onko terveyshaaste maalissa ja suoritettuna. Pisteitä tulee olla seitsemän, yhtään miinusta ei hyväksytä.

Sampo toivoi palkkioksi salkullista seteleitä, mutta hän saa jotain parempaa. Terveyden Asialla -sivuston Terveyshaaste-kunniakirjan ja spurtin terveempään elämään.

Päivittäisen terveysteon suorittamiseksi eli pisteen saamiseksi riittää, kun Sampo

-tekee tunnin pyörälenkin

-tekee 45 minuutin kävelylenkin

-syö tukevan aamiaisen heti herättyään eikä siirrä lounastakaan klo 13.sta pidemmälle

-korvaa tuhdin lounaan salaatilla

-rentoutuu puoli tuntia silmät kiinni, ei someta eikä tee mitään

Otatko, Sampo, haasteen vastaan?